Napisano 5 Grudzień 200519 l scenke tą zrobilem specjalnie dla malej dziewczynki o imieniu Elizka.. wiec wezcie pod uwage to ze jest to dla 3 letniego dziecka ;)
Napisano 5 Grudzień 200519 l tweety gdby dal ta pracke na cgtalk to by dostal to co masz w avatarze :D eeyyy :D
Napisano 5 Grudzień 200519 l Autor sie nabijacie ze mnie.. :( a ja tylko chcialem zrobic cos prostego, nieskomplikowanego i bez "zbednego" teksturowania..
Napisano 5 Grudzień 200519 l Przynajmniej anatomia na + mam na mysli O-o hahahahahaha juz to mam na tapetce :D rewelacja!
Napisano 5 Grudzień 200519 l Niezła armia pingwinów :D rendery wyglądają jak z filmu "Marsz pingwinów", ktory podbił Amerykę ;)
Napisano 7 Grudzień 200519 l hmm... praca ciekawa jednak jest wiele niedoskonałości. materiały mnie nie przekonują, światło bardzo słabe, drzewka nie pasują i pingwiny jakieś takie dziwne, pozdr
Napisano 7 Grudzień 200519 l Gdyby to byly pinwginki linuxowe... lepsze drzewka, to moze by wjechalo u mnie na tapetke, bo ogolnie nie jest zle :) Pozdro
Napisano 8 Grudzień 200519 l Autor przemysle to wesoledi.. moze jeszcze bedize mi sie chcialo cos tam pozmieniac.. a moze nie... zobaczymy
Napisano 13 Grudzień 200519 l Hehehe:) Fajne:D Czemu jak ja miałem 3 latka to mi nikt nic takiego nie zrobił:>:P
Napisano 14 Grudzień 200519 l najlepszy jest ten co sie zastanawia co zrobic z ta kula sniegu :] a i jeszcze pytanko thorgal... skad ten dym z igla? co oni tam sobie ognisko zrobili ?:P
Napisano 14 Grudzień 200519 l Nie wierzę w to, że wszystkie Poradnie Zdrowia Psychicznego są już zajęte :) Ludzieeeeeeeeeeee !!!