Napisano 8 Grudzień 200519 l Witam, Proboje zrobic wizke pomieszczenia, chcialbym uzyskac efekt realizmu jaki prezentuja prace Mario albo Marcin'a. Na razie mam tylko to co na renderkach ale juz na poczatku prosze o opinie i sugestie.
Napisano 8 Grudzień 200519 l 1 Cienie jakies bo krzesło i stol wygladaja jakby lewitowaly 2 Roslinka ma zbyt jaskrawa teksturka to ode mnie
Napisano 8 Grudzień 200519 l Ten komputer (jednostka centralna) jest dziwny.. Krzesło wygląda jakby wisiało w powietrzu...
Napisano 9 Grudzień 200519 l przegiales z nasyceniem kolorow. te zielone liscie to już w ogole kosmos. oswietlenie takie sobie. wszystko lewituje. koleczka od krzesła za bardzo czarne.
Napisano 15 Grudzień 200519 l Autor krzeslo bylo w powietrzu, pomylilem linie :) poprawilem kilka rzeczy i zmienilem tex podlogi. Gedeon ten "dziwny" komputer to MacG4 jeszcze nie tak dawno marzenie niejednego grafika ;)
Napisano 15 Grudzień 200519 l Nom drugi renderek jest fajniejszy, chociaż przejarałeś troche tę scenkę... Zbyt mocne światło od strony okna. Wydaje mi się, że troche jest kiepa jakość renderka... Kosz jest fajny :] Troche zbytnio rozciągnięta text. schodów. Pozdro. Ps. Pracujesz na Linuxie ?! :]
Napisano 15 Grudzień 200519 l No, ta roślinka, to faktycznie jakaś zmutowana :> Ni echciałbym mieć biurka, kompa pod schodami.
Napisano 15 Grudzień 200519 l No, ta roślinka, to faktycznie jakaś zmutowana :> Ni echciałbym mieć biurka, kompa pod schodami. Dokladnie... ja tez nie... kurzy sie i wogole, jak ktos wchodzi to moze mu sie jakies ziarenka piasku spod kapci odklejaja, wlosy itp. :) Tym bardziej ze to takie 'dziurawe' schody :)
Napisano 15 Grudzień 200519 l nowiutkie rendery fajne ale nie powalają, brak bumpa i rozmytychn na podłodze odbić razi po oczach