Napisano 9 Grudzień 200519 l Wrzucam kilka moich elukubracji, może komuś jednak się spodobają,a może kogoś natchną? 1.Elf po bitwie... 2.Królik, przerysowany ze zdjecia: 3.Próba pokolorowania wyżej wymienionego... 4.Jeden z moich 'dziwnych' pomysłów,interpretacja dowolna: 5.Samo(nie)lot: 6.Robot z niskim czasem reakcji, jeżeli chodzi o wykrywanie ptaków srajacych na ludzi:
Napisano 9 Grudzień 200519 l Autor 7.Robot(może golem...?)lewitujący w nieskończonej pustce: 8.To samo,tyle, że przerobione w ps'ie: 9.Żołnierz przyszłości ,jak ich wielu: 10.Mały dialog,nie pytajcie mnie czy to miało byc śmieszne, czasami po prostu wpadają mi do głowy takie pomysły: Z góry dziękuję ze wszelkie komentarze! :)
Napisano 9 Grudzień 200519 l Czesc! Bardzo fajne ryski. Najbardziej podoba mi sie lewitujacy golem, swietnie uchwycona postac. No a dialog z ostaniego malo mnie nie zabil ( stanely mi przed oczami cale Gwiezne Wojny).
Napisano 9 Grudzień 200519 l dobrze rysujesz dobre pomysły....ale nie rozcieraj bo przez to psujesz i brudzisz obrazek dzięki temu patrząc an te obrazki z daleka nie widać odrazu co na nim jest(nie ma wyszczegulnionego którye części obiektu są bliżej a które dalej, tylko wszystko jest niemal w tej samej tonacji rozmazanej nieregularnie szarości)
Napisano 10 Grudzień 200519 l Te rozcierane tła są beznadziejne. Gdyby nie one, to całkiem fajne rysunki robisz.
Napisano 10 Grudzień 200519 l pomysly masz fajne rysunki i proporcje tez ciekawe....ale skoncz z rozcieraniem paluchem!!!
Napisano 10 Grudzień 200519 l kiedys chodzilem na "rysunek" i Ten panPlastyk powiedzial mi: bo wlasnie rozcieralem sobie na tle ( to byly plytki ) ołówek i on mo powiedzial zebyn nigdy nie rozcieral ołówka palcem czy karteczka... wszstko powinno byc narysowane doslownie, chodzby mialo mi to zajac tydzieni:| poniewarz w ten sposób psujesz kartke oraz sam rysunek ... to jest jednym slowem zly nawyk który trzeba plenic w zarodku... *a co do rysunków to naparawde maja klase:) trzymaja poziom pozdro:) to
Napisano 10 Grudzień 200519 l Autor Serdecznei wszytkim dziękuje za komentarze!Miło mi zobaczyć ,że wywyałują jakies pozytywne odczucia. Co do rozcierania paluchem...cóż,nie pozostaje mi nic innego jak dalej sie tego 'oduczać' (szkoda tylko, że lekcje w szkole są takie krótkie...)
Napisano 10 Grudzień 200519 l rysowanie na lekcji - syf. Poswiec troche czasu w domu - wiecej skupienia = lepsze efekty. A za rozcieranie paluchem to powinni kastrowac :P