Cpt.Obvious Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Czesc Takis niedopracowany ciut, concept wachlarzowego samolociku. Komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 stateczek raczej nie zegluje w lufcie z predkosciami balonu...wiec taki wachlarzyk dla mnie tam nie ma prawa bytu ... A sam samolot bardzo ciekawy...mozna sie wpatrywac czasu sporo i tak jakos odrazu nie wiem dlaczego wydaje sie ze nie ma tylnich podpor... trzyma rownowage na jednej "nodze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 Powiem tak - wykonanie swietne, ale koncept jakis malo spojny. Z jednej strony masz samolot o o pociaglych ksztaltach, wielgachnych dyszach i czyms co wyglada na spory wlot powietrza pod spodem - te elementy sugeruja szybkosc i sile. Z drugiej strony masz zagiel i dziure w kadlubie zaraz za nosem i to troche zbija z tropu :] Taki zagiel pasowal by moze do wiekszego statku, o innej sylwetce, bo to co narysowales przypomina troche wodolot... z zaglem ;) W sumie mamy fajny element egzotyki tyle ze dodany na sile. Koles podchodzi do swojego smamolotu i sobie mysi "Cholera, zona znowu bawi sie w dekoratora pojazdow" :P Tak z ciekawosci ile ci to zajelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 Świetna praca. Uwielbiam sposób w jaki stawiasz ludzików na nogach. Pióropusz uznaję jako ochronę przed słońcem podczas postojów ;) Zupełnie mi nie przeszkadza. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 żagiel to fajny pomysł, ale nie do takiego pojazdu...tej dziury w kadłubie juz bym się nie czepiał:) Ogólnie fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2005 to jest malo realne, ale rownie dobrze mozna sporo rzeczy wytlumaczyc lub samemu dopowiedziec (np. czemu by zaglen ie mogly sie zwijac w tyl podczas szybszego lotu ?), ale po co. czasem desgin waznejszy jest niz funkcjnalnosc, na obrazku zawsze mozna wiecej znalezc ale jak wprowadzi sie model do filmu/gry wiekszosc bedzie zwracac uwage wlasnie na design. nie wszystko musi byc wytlumaczalne :) mimo tego statek stoi na 1 nodze ma elementy ktore znacznie pogarszaja jego aerodynamike i idiotycznie odslonione elementy silnika :) takie cos nigdy by nie polecialo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 istnieje taki bolid-samochód z parumetrowym żaglem ku górze i jedzie dość szybko - bodaj 250km/h w zwyż ;P w przypadku samolotu-cuż jak autor napisał, choć wykonanie mi się nie podoba-współczuje modelerom ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 Koncept fajny, fajne pomysly, razem sie ladnie komponuja - nie wiem czemu nazekacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 hehe no fajne fajne w niektorych miejscach design lepszy w niektorych mniej....ale jak dla mnie to troche za malo czytelny nie moge sie doczytac calej bryly takiej jaka powinna byc szczegolnie w polaczeniu skrzydla z tym tylnim wachlarzem...tak po za tym pracka bardzo przyjemna dla oka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi