Napisano 9 Grudzień 200519 l Czesc Takis niedopracowany ciut, concept wachlarzowego samolociku. Komentarze mile widziane.
Napisano 9 Grudzień 200519 l stateczek raczej nie zegluje w lufcie z predkosciami balonu...wiec taki wachlarzyk dla mnie tam nie ma prawa bytu ... A sam samolot bardzo ciekawy...mozna sie wpatrywac czasu sporo i tak jakos odrazu nie wiem dlaczego wydaje sie ze nie ma tylnich podpor... trzyma rownowage na jednej "nodze"
Napisano 10 Grudzień 200519 l Powiem tak - wykonanie swietne, ale koncept jakis malo spojny. Z jednej strony masz samolot o o pociaglych ksztaltach, wielgachnych dyszach i czyms co wyglada na spory wlot powietrza pod spodem - te elementy sugeruja szybkosc i sile. Z drugiej strony masz zagiel i dziure w kadlubie zaraz za nosem i to troche zbija z tropu :] Taki zagiel pasowal by moze do wiekszego statku, o innej sylwetce, bo to co narysowales przypomina troche wodolot... z zaglem ;) W sumie mamy fajny element egzotyki tyle ze dodany na sile. Koles podchodzi do swojego smamolotu i sobie mysi "Cholera, zona znowu bawi sie w dekoratora pojazdow" :P Tak z ciekawosci ile ci to zajelo?
Napisano 10 Grudzień 200519 l Świetna praca. Uwielbiam sposób w jaki stawiasz ludzików na nogach. Pióropusz uznaję jako ochronę przed słońcem podczas postojów ;) Zupełnie mi nie przeszkadza. Brawo.
Napisano 10 Grudzień 200519 l żagiel to fajny pomysł, ale nie do takiego pojazdu...tej dziury w kadłubie juz bym się nie czepiał:) Ogólnie fajny.
Napisano 10 Grudzień 200519 l Autor to jest malo realne, ale rownie dobrze mozna sporo rzeczy wytlumaczyc lub samemu dopowiedziec (np. czemu by zaglen ie mogly sie zwijac w tyl podczas szybszego lotu ?), ale po co. czasem desgin waznejszy jest niz funkcjnalnosc, na obrazku zawsze mozna wiecej znalezc ale jak wprowadzi sie model do filmu/gry wiekszosc bedzie zwracac uwage wlasnie na design. nie wszystko musi byc wytlumaczalne :) mimo tego statek stoi na 1 nodze ma elementy ktore znacznie pogarszaja jego aerodynamike i idiotycznie odslonione elementy silnika :) takie cos nigdy by nie polecialo ;)
Napisano 10 Grudzień 200519 l istnieje taki bolid-samochód z parumetrowym żaglem ku górze i jedzie dość szybko - bodaj 250km/h w zwyż ;P w przypadku samolotu-cuż jak autor napisał, choć wykonanie mi się nie podoba-współczuje modelerom ;]
Napisano 10 Grudzień 200519 l Koncept fajny, fajne pomysly, razem sie ladnie komponuja - nie wiem czemu nazekacie...
Napisano 10 Grudzień 200519 l hehe no fajne fajne w niektorych miejscach design lepszy w niektorych mniej....ale jak dla mnie to troche za malo czytelny nie moge sie doczytac calej bryly takiej jaka powinna byc szczegolnie w polaczeniu skrzydla z tym tylnim wachlarzem...tak po za tym pracka bardzo przyjemna dla oka:)