Barcisz Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Witam serdecznie ta czesc forum :) jestem tu po raz pierwszy jako prezenter :) wiec jest to moj debiut :) co do pracki - jak widac dziewczynka, styl mangi , rysowane z plakatu ktory wisi na scianie :) jest to moja pierwsza praca tego typu wykonana tabletem ktorego kupilem a wlasciwie dostalem w piatek wieczor. krytyka jak najmilej widziana :) serdecznie pozdrawiam
-Pa6L0- Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 heh, to masz fajne plakaty:] ogulnie tak sobie przewaznie chodzi mi o sposób kolorowania...takie poszarpane kreski to się robia jak kredką się rysuje...ale nie jest źle. porysuj więcej
arturros Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Porysujesz tydzien i jedziesz z Hentai. ;) buahahaha;PP ogolnie nie jest zle;P tylko te szarpniecia kreski nieciekawie wyglada no i troszke cienie kuleja (w szczegolnosci nie podoba mi sie ten na prawej rece;P taki poszarpany:P) a laseczka fajna;P a i pytanka dwa;P co to jest to biale co wyplywa z jej oczu?:) bo nie wyglada mi ona na placzaca:P i co to jest to biale na jej lewym policzku:P
Barcisz Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Napisano 11 Grudzień 2005 to biale to barwy bojowe :D:D na rechach tez powinna miec ale zapomnialem :):)w zasadzie to jeszcze wip :) pomysle cos nad tlem, ew cos poprawie.. :) ale dzieki za slowka
kubi Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Płaskie i wyuzdane, jednym słowem kicz. Wejdź do wątku "speed painting" i sie ucz.
giorgione Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 hehe plakat z chrono crossa jak widać - trzeba było jak na plakacie zachować też panujace cieniowanie w mandze - o wiele lepiejm wygląda nizeli poszarpane cienie
Rekomendowane odpowiedzi