Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie ta czesc forum :) jestem tu po raz pierwszy jako prezenter :) wiec jest to moj debiut :)

co do pracki - jak widac dziewczynka, styl mangi , rysowane z plakatu ktory wisi na scianie :)

jest to moja pierwsza praca tego typu wykonana tabletem ktorego kupilem a wlasciwie dostalem w piatek wieczor. krytyka jak najmilej widziana :)

serdecznie pozdrawiam

dziewczynka.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh, to masz fajne plakaty:] ogulnie tak sobie przewaznie chodzi mi o sposób kolorowania...takie poszarpane kreski to się robia jak kredką się rysuje...ale nie jest źle. porysuj więcej

Napisano

Porysujesz tydzien i jedziesz z Hentai. ;)

Napisano
Porysujesz tydzien i jedziesz z Hentai. ;)

buahahaha;PP

ogolnie nie jest zle;P tylko te szarpniecia kreski nieciekawie wyglada no i troszke cienie kuleja (w szczegolnosci nie podoba mi sie ten na prawej rece;P taki poszarpany:P)

a laseczka fajna;P

a i pytanka dwa;P co to jest to biale co wyplywa z jej oczu?:) bo nie wyglada mi ona na placzaca:P i co to jest to biale na jej lewym policzku:P

Napisano
  • Autor

to biale to barwy bojowe :D:D na rechach tez powinna miec ale zapomnialem :):)w zasadzie to jeszcze wip :) pomysle cos nad tlem, ew cos poprawie.. :) ale dzieki za slowka

Napisano

Płaskie i wyuzdane, jednym słowem kicz. Wejdź do wątku "speed painting" i sie ucz.

Napisano

hehe plakat z chrono crossa jak widać - trzeba było jak na plakacie zachować też panujace cieniowanie w mandze - o wiele lepiejm wygląda nizeli poszarpane cienie