Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

7th_day.jpg

Obrazeczek na CGCzelendż:Spectactular, praktycznie lastminute bo skapłem się że jest jakiś czlendż wogóle tydzien przed jego końcem czy coś koło tego :) ofcoz myszka & photoshopek, jak to ostatnio zazwyczaj ja :)

CU

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli wszytko jest mycha ta przerost...wszytko mi sie podoba co jest do postaci natomiast to co za nia jest zdecydowanie gorsze:)..co nie zmienie faktu ze rysunek jest na wysokim poziomie tymbardziej jak na myszke:)

Napisano
  • Autor

stary nawet nie wiesz jak mnei reka napie***, nigdy wiecej , jeszcze byl zonk bo nie dalem linarta, i robilem 3 minuty przed koncem byle by jakis tam byl pare kresek :)

Napisano

Jak na tydzien roboty mycha jest super, podziwiam.

Zwlaszcza ze wiem cos na temat meczenia mychy ( 2/3 spectaculara jechalem myszka).

Gratuluje fajnego obrazka i pozdrawiam.

Napisano

Mi sie ten rysunek bardzo podoba - sam iedys robilem myszka i wiem jak to jest :]

Przyczepil bym sie do rozlozenia detali w pracy. Mi wzok zamiast trzymac na postaci od razu zjezdza w te rewelacyjne krzaki :] Sorry ale mi jakos odstaja one od calosci rysunku i wydaja mis sie jakies takie.. genialne :P postac juz takiego wrazenia nie robi

Napisano

A ja prosze o wieksza pracke :) chce popatrzyc na te krzaczki na dole!

JokeR

Napisano
  • Autor

dziekuje bardzo :) hehe;) wiem Łukaszu ze wacomik za tyle mam ale wolalbym jak juz dolozyc kolejne 4stuffki i kupic A5 :)... problem w tym ze gdyby to byl jedyny wydatek... a ja potrzebuje pilniej kase na ramy bo 256 mnie meczy, i dysk bo sie roz***** cholerstwo ;(, i jeszce bym pare zeczy nie z kompem zwiazanych znalazl kasa kasa kasa:) a racej :( a terz personalnie :)

PSychu, praca nie powstawala caly tydzien jak bym zliczyl godziny to moze by bylo 24 :)... no 30 :)

OmeN2501 :) dzieki za tak mile i przychylne zdanie z Twojej strony, z tymi krzaczkami to ja moge tylko tyle powiedziec ze wole jak i bardzej umiem rysowac wlasnie przyrode i takie tam niz postacie :)

Eden-3D & Dino - co do chmurek to dzieki imho inspirowane paroma osobami m.in. Vacher & Straub wchodzi w rachube :)

Jooker - wewale zaraz ale z gory mowie ze gozej jakosciowo bedzie bo ja hmm dosc mocno skaluje :)

CU:)

Napisano

ładnie - troche perspektywa moim zdaniem nie tego (ale ja sie nie znam :D) ale nadrabia klimatem i światełkiem - jaka rozdziała ?

Napisano
  • Autor

wiec w orginale 1875*2500... a final na printa scalowany do tego co tu dalem chyba 900 na 1200 tu jest nie pamietam :), a final do ogladania taki jak na pocztku watku :) jakos nie lubie rysowac malymi brushami tak jak ma robic szczegoly to wole robic je wiekszymi, co prawda sprzet dymi harczy i az woda sie gotuje no ale cuz :)

Napisano

fajne kolory i swiatlo(czyli to co najwazniejsze:).postac najslabsza...mam wrazenie ze ma zle proporcjie.rece jakby za krotkie a glowa za duza.moze to przez ten ubior i wlosy.

Napisano
  • Autor

:) postacie :) ehh jakies wyksztalcenie plastyczne by sie przydalo bo sam jos nie moge sie tego nauczyc... obczajalem juz loomisa itp i poprostu nie umiem :)

Napisano

Wszystko ładnie się komponuje, światło , chmurki łądnie to wygląda:)

Postać mogła by być wzieta za krasnala czarodzieja ... albo za hobbita :] tylko ten prawy bark i ręka kwaszą troche sprawe ;) ale ogolnie ładne

Taka pracka myszka ;) kosztowało Cie to pewnie troche nerwów

Pozdrawiam :) brawo

Napisano
  • Autor

dzieki za uznanie, nie bede sie bronic namachac sie musialem :)

Napisano

chmury wymiatają, krzaczki też nie najgorsze, najbardziej jednak podobają mi się kolorki tej pracy. Pomijając ten konar na pierwszym planie, to poprawiłbym szatętego człowieka. Wydaję się ona bardzo gruba, w tym miejscu gdzie się unosi w powietrzu. Gdybyś spróbował zrobić prześwity, powinna ona nabraćzwiewności, ale to jest moje zdanie:), pracka ogólnie mi się podoba i tak jak mówiłem chmury wymiatają:D keep working

Napisano

Dobrze, ze w finalu zmieniles troszke pelerynkę. A i włosy troszke wygladają jak pajęczynki. Reszta gites;] btw. ja = feeble;]

Napisano

wow to naprawde piękne...krytyki raczej żadnej z mojej strony nie bedzie bo na 2d to sie za bardzo nie znam ale jakbym się znał to by i tak nie było :).