slizgi Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Obrazeczek na CGCzelendż:Spectactular, praktycznie lastminute bo skapłem się że jest jakiś czlendż wogóle tydzien przed jego końcem czy coś koło tego :) ofcoz myszka & photoshopek, jak to ostatnio zazwyczaj ja :) CU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 jesli wszytko jest mycha ta przerost...wszytko mi sie podoba co jest do postaci natomiast to co za nia jest zdecydowanie gorsze:)..co nie zmienie faktu ze rysunek jest na wysokim poziomie tymbardziej jak na myszke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 stary nawet nie wiesz jak mnei reka napie***, nigdy wiecej , jeszcze byl zonk bo nie dalem linarta, i robilem 3 minuty przed koncem byle by jakis tam byl pare kresek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Jak na tydzien roboty mycha jest super, podziwiam. Zwlaszcza ze wiem cos na temat meczenia mychy ( 2/3 spectaculara jechalem myszka). Gratuluje fajnego obrazka i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Mi sie ten rysunek bardzo podoba - sam iedys robilem myszka i wiem jak to jest :] Przyczepil bym sie do rozlozenia detali w pracy. Mi wzok zamiast trzymac na postaci od razu zjezdza w te rewelacyjne krzaki :] Sorry ale mi jakos odstaja one od calosci rysunku i wydaja mis sie jakies takie.. genialne :P postac juz takiego wrazenia nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 niebo i chmury wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 a mi sie ten konar drzewa jakos nawet podoba... no ale chmurki spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 zajebista muza dino ,uwielbiam trance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 A ja prosze o wieksza pracke :) chce popatrzyc na te krzaczki na dole! JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 W miare dobry tablecik Wacoma masz za 4 stówki (graphire4 A6). Wystarczy tylko powiadomić Gwiazdorka :) A obrazek bardzo fajny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 dziekuje bardzo :) hehe;) wiem Łukaszu ze wacomik za tyle mam ale wolalbym jak juz dolozyc kolejne 4stuffki i kupic A5 :)... problem w tym ze gdyby to byl jedyny wydatek... a ja potrzebuje pilniej kase na ramy bo 256 mnie meczy, i dysk bo sie roz***** cholerstwo ;(, i jeszce bym pare zeczy nie z kompem zwiazanych znalazl kasa kasa kasa:) a racej :( a terz personalnie :) PSychu, praca nie powstawala caly tydzien jak bym zliczyl godziny to moze by bylo 24 :)... no 30 :) OmeN2501 :) dzieki za tak mile i przychylne zdanie z Twojej strony, z tymi krzaczkami to ja moge tylko tyle powiedziec ze wole jak i bardzej umiem rysowac wlasnie przyrode i takie tam niz postacie :) Eden-3D & Dino - co do chmurek to dzieki imho inspirowane paroma osobami m.in. Vacher & Straub wchodzi w rachube :) Jooker - wewale zaraz ale z gory mowie ze gozej jakosciowo bedzie bo ja hmm dosc mocno skaluje :) CU:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 ok to wewalam duzego :) ostarzgam ok 400 kB:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 ładnie - troche perspektywa moim zdaniem nie tego (ale ja sie nie znam :D) ale nadrabia klimatem i światełkiem - jaka rozdziała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 wiec w orginale 1875*2500... a final na printa scalowany do tego co tu dalem chyba 900 na 1200 tu jest nie pamietam :), a final do ogladania taki jak na pocztku watku :) jakos nie lubie rysowac malymi brushami tak jak ma robic szczegoly to wole robic je wiekszymi, co prawda sprzet dymi harczy i az woda sie gotuje no ale cuz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 fajne kolory i swiatlo(czyli to co najwazniejsze:).postac najslabsza...mam wrazenie ze ma zle proporcjie.rece jakby za krotkie a glowa za duza.moze to przez ten ubior i wlosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 :) postacie :) ehh jakies wyksztalcenie plastyczne by sie przydalo bo sam jos nie moge sie tego nauczyc... obczajalem juz loomisa itp i poprostu nie umiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hałek Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Wszystko ładnie się komponuje, światło , chmurki łądnie to wygląda:) Postać mogła by być wzieta za krasnala czarodzieja ... albo za hobbita :] tylko ten prawy bark i ręka kwaszą troche sprawe ;) ale ogolnie ładne Taka pracka myszka ;) kosztowało Cie to pewnie troche nerwów Pozdrawiam :) brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 dzieki za uznanie, nie bede sie bronic namachac sie musialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 chmury wymiatają, krzaczki też nie najgorsze, najbardziej jednak podobają mi się kolorki tej pracy. Pomijając ten konar na pierwszym planie, to poprawiłbym szatętego człowieka. Wydaję się ona bardzo gruba, w tym miejscu gdzie się unosi w powietrzu. Gdybyś spróbował zrobić prześwity, powinna ona nabraćzwiewności, ale to jest moje zdanie:), pracka ogólnie mi się podoba i tak jak mówiłem chmury wymiatają:D keep working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 czy to Bóg z brodą, czy Bóg bez brody? bo na obrazku nie widać, który z nich:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 no nie wiem:) nie chcial sie odwrocic jak rysowalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Lusija_ Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 nic dodac nic ujac jak dla mnie rewelka! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Dobrze, ze w finalu zmieniles troszke pelerynkę. A i włosy troszke wygladają jak pajęczynki. Reszta gites;] btw. ja = feeble;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrw1980 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 wow to naprawde piękne...krytyki raczej żadnej z mojej strony nie bedzie bo na 2d to sie za bardzo nie znam ale jakbym się znał to by i tak nie było :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi