Morbid Karbid Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 hej, Jedna twarz z Anatomy for artist zainspirowała mnie, żeby rozwinąć temat i poćwiczyć bryłę twarzy. 1
miwt Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 no fajne ladnie namalowane...1 i 2 bardzo fajne ...3 tez good ale daje sie we znaki brak karku:)
powelt Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 Pozazdrościć talent. Musze się chyba zaopatrzyć w ta ksiazke:)
-Dino- Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 a jesli można to chcialbym sie spytać w jakim programie to zostalo wykonane? Photoshop? czy jaki?
arturros Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 mi szczerze wyglada na paintera;P ale moge sie mylic. a co do samej twarzy to rewelacja;) bardzo fajna;P
Drakula Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 Pierwsze podpada mi pod fotorealizm - boskie! :D Ostatni tez swietny. Srodkowy taki sobie :> Czekam na wiecej...
Łukasz Misztela Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 Morbid Karbid bardzo fajne:) a to Anatomia wydana przez ARKADY ze zdjeciami Sarah Simblet-a bo oblukalem przed momecikiem cala i znalazem tylko profil a reszty nie ma! ja to z tego to reszte pojechales z glowki?? jak tak to ostatnia dlamnie wymiata
Morbid Karbid Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Napisano 12 Grudzień 2005 dzięki :) ćwiczenie polegało na tym, żeby wziąć główkę (ta z lewej) trochę ją przetworzyć po swojemu (moja jest bardziej agresywna) i wyobrazić sobie ją w innych pozycjach. Tak więc można powiedzieć, że lewa jest przerysowana a reszta z wyobraźni. wykonano w photoshopie.
Łukasz Misztela Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 no to boombowo chyba tak somo to pocwicze:P
slizgi Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 kurde zabija.... jakbym nie znal Ciebie tzn Twoich prac troche, to bym zaczol spac ze cos krecisz :) niezle to malo powiedziane, zwlaszcza kolor boski jak fotka:) greetz
omen Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 tak zostaje tylko pogratulować fotorealizmu i dobrej ręki :) masz moze jakieś materiały pośrednie z powstawania pracy ? zaczynając od szkicu do efektu końcowego ? pozdrawiam
staszek Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 nooo niezle!! super wyglada - studium masz opanowane :) swietna reka!
RA Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Jedyneczka bombowa. 2 tez dobra. 3 nie ma tej agresywnosci co pozostale dwie, ale tez jest fajna. :)
Pablonardo Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 jak dla mnie 3 rules, 2 coś tam siędzieje niedobrego z szyja. Pozatym świetnie oddany efekt krótko przystrzyżonych włosów. No nie powiem, good good:D:D
ReflectVision Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 cos z noskiem nie tak bylo na srodkowej pracy pozwolilem sobie poprawic pozdro piekne prace :)
Rekomendowane odpowiedzi