biglebowsky Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Taki ze raz na 25 latek mozna pod nich pracke strzelic:) .. ale mi kolorki wyjarali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Bardzo fajna ilustracja. Kolorki i technika super, koncept swietny, pobudza wyobraznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 a mi sie nie podoba trend w srodowisku krytykow ze wszystko stare bylo dobre a teraz sam badziew, dla mnie ten art jest lepszy od niejednej pracy klasycznych mistrzow, ma wiecej emocji, wyrazu i estetyki.a ze brak tu artyzmu to tez bym nie powiedzial, ale wiadomo ... gusta i jescze chcialnym dodac ze sztuka imo w dzisiejszych czasach za duzo ma szablonowych reliktow przeszlosci i jest zamknieta nanowe pomysly. wogole to ta dyskusje trzeba by bylo zaczac w WD. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 wiesz, że sikam z ciekawości. nigdy nie chcę dowiedzieć się. to najbardziej enigmatyczna postać, namalowana w historii sztuki. magnum opus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi