pitekkkk Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 Witam! Natchnęło mnie ostatnio na jakies wnetrze, zaprojektowalem troszke dziwne pomieszczenie, ale w takim biurze chcialbym pracowac, proste i bez zbednego bajeru. Mimo to projekt nie nalezy do ciekawych, ale wykonanie wydaje mi sie lepsze od moich pozostalych prac, więc prosze o obiektywną ocene pracy... Z góry dzięki :)
DraB Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 Super, mi się bardzo podoba Blagam pokaż światła i ustawienia :)
mentaller Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 ciemnawo, ale ładnie ;]. rozjaśniłbym podłogę imho. niezły pomysł z podświetlaniem sufitu.
piotrek Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 Nom, mnie też się podoba. Troszkę AA nawala, ale to drobiazg.
MassTA Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 Scena sprawia wrażenie niedoświetlonej. Ten laptop to jakiś lepszy model, czy tylko box z ładną teksturą? :)
Chalek Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 ogolnie wyglada to sympatycznie, ale sie troche poczepiam: - bump na podlodze - albo wym go wywalil albo zmniejszyl - krzak jest paskudny - kadr jakis taki dla mnie ciasny, ale ja mam problemy z kadrem, wiec olej to - kolorystyka srednio mi lezy, kwestia gustu pewnie - kto trzyma skorupy na tej wysokosci? - co robia fotele z salonu i krzeslo z jadalni w gabinecie? - pusta ta sciana za krzakiem
Master Kiełbaster Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 jest dopsze choć ściana poplamiona....
pitekkkk Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Napisano 16 Grudzień 2005 no wiec po kolei :) DraB: nic tu niezwyklego - 4 photometric freepoints cienie vray subdivs 12 z wygladzaniem cieni, irradiance map medium, light cache subdivs 1300, color mapping - HSV 2,5 w jednym i drugim :) Massta: laptom jest prosciutki bez ms tylko klawisze są zrobione i na to texturka. Chalek: podloga moze faktycznie minimalnie przesadzilem ale to ma byc podloga debowa nie panele wiec raczej gladkie to nie jest, Krzak moze i nie jest najlepszy ale chcialem zeby to nie bylo takie martwe a brakowalo mi przedmoitu na wypelnienie tej sciany i zostal krzak, jesli idzie o fotel z salonu to wydaje mi sie ze nie ma foteli niesalonowych a w biurze jesli sie chce przeprowadzic np negocjacje zawsze wygodniej w fotelach :), krzeslo z jadalni to raczej tylko zle wyobrazenie pozostalej jego czesci :P w rzeczywistosci to klasyczny fotel(obrazek ponizej), który znalazlem gdzies na necie w takim stylu jak reszta mebli, a skorupy tez byly w prezentacji tych mebli, wiec nie jestem jedyny :), kolorystyke i projekt lubie ja wiec pewnie niewiele innych osób :P to tak w kwest wyjaśnień :) ale dzieki za krytyke (to tylko zeby pokazac krzeslo ekran troche rozjechany, ale tego nie oceniac :P)
pabulo Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 no ładne ale te meble to i tak od czapy troche jak chcesz negocjować w fotelach to przecież nie przy biurku tylko conajmniej przy jakims stoliku z kawą. Przy biurku jednak jakieś bardziej "biurowe" krzesła bym widział. A fotel "szefa" to juz sory ale na maksa jadalniowy jest. Generalnie obrazek ok ale projekt a szczególnie dobór mebli to nieco nieprzemyślany łącznie z tym fotelem pod ścianą co wygląda jakby nie znalazło sie dla niego jakies miejsce więc tak sobie stoi..
Koniu_PL Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Najbardziej to mi się podoba oświelenie. Ogólnie tak skromnie, ale fajowo. Meble troche dziwne... Powodzenia.
pitekkkk Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 no wiec o co chodzi z tym fotelem "szefa" to ja nie wiem, to jest taki fotel jak na załączonym rysunku i nie jest to z jadalni. Jeśli idzie o te fotele do negocjacji są wlasnie 2 i stolik a kawa jest jeszcze na komodzie.. :P to jest ujecie pokazujące to ale tej sceny równiez nie oceniac... :P
candyman11 Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Ogólnie fjnie, ten krzak psuje mi tylko humor
Knysha Napisano 17 Grudzień 2005 Napisano 17 Grudzień 2005 Wywal krzaczora i bump na podlodze. Popracuj troche nad oswietleniem, a bedzie git :)
Keisim Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Wygląda troszkę "plastikowo" i sztucznie... Ale brawo za modeling.
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 modele są bardzo dobre, trochę mi nie pasuje tekstura skóry na fotelach, pozdr
Rekomendowane odpowiedzi