Napisano 17 Grudzień 200519 l Witam!! troche denerwuje mnie wyszukiwarka czemu jak wpisuje bmw to pokauje --> "Niestety, nie znaleziono wyników dla podanych kryteriów. $displayCommon" troche to jest denerwojace bo przeciez sa tematy bmw czy to chodzi o to ze za krotkie slowo czy co?? jak tak to czy nie da sie tego naprawic ??
Napisano 17 Grudzień 200519 l Takie słowa jak 'bmw', 'dres', 'adidas', 'obuwie sportowe' zostały zablokowane ;) A serio to faktycznie chyba za krótkie, ale może Adek cos z tym zrobi. Ew mozna probowac "samochod bmw", "pojazd bmw".
Napisano 17 Grudzień 200519 l Autor hehee z tym bmw to taki przyklad ;P a jesli chodzi o"pojazd bmw" to tez jest to klopotliwe bo wyswietla wszystkie watki a ich jest duuuuuuuzo i trzeba samemu szukac bmw :D gdyby sie dalo cos z tym zrobic byloby super....
Napisano 17 Grudzień 200519 l hmm jest na to sposób - jak znajdziesz słowo którego nie idzie znalezc to dodaj sobie do listy w notatniku i go potem nie szukaj :]
Napisano 17 Grudzień 200519 l http://max3d.pl/forum/search.php?searchid=561628 wpisalem "*bmw" gdzie * oznacza zawsze dowonly ciag znakow hehe
Napisano 17 Grudzień 200519 l Autor hindus--> hehe illy--> hmmmmm no w ostatecznosci :D ale i tak lepiej by bylo gdyby zdjac te "ograniczenia"
Napisano 17 Grudzień 200519 l Błąd poprawiony. Miałem faktycznie błąd w szablonie. A co do BMW - takie krótkie zapytania często potrafią zabić serwer stąd wszyscy autorzy skryptow raczej unikaja tego i zalecają o słowa o większej ilości znaków. Zawsze do frazy "BMW" mozesz dodac dokladny szukany model czy tak jak ktos powiedzial wczesniej "pojazd BMW" etc ... :)
Napisano 17 Grudzień 200519 l a jesli chodzi o"pojazd bmw" to tez jest to klopotliwe bo wyswietla wszystkie watki a ich jest duuuuuuuzo i trzeba samemu szukac bmw :D pojazd bmw - znajduje wszystkie pojazdy dlatego, że ważne jest czy szukasz dowolne ze słów, czy całą frazę. jesli dowolone ze słów, słowo "bmw" jest zbyt krótkie (musi mieć >3 znaki), więc odpada i zostaje pojazd. The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search: bmw
Napisano 25 Marzec 200619 l Autor Witam!! kolejny probelm z opcja szukaj a mianowicie nie dziala :D nie wazne jaka wpisze nazw (np. pojazd) pisze "Niestety, nie znaleziono wyników dla podanych kryteriów." wiec chyba cos jest zle i nie wazne co wpisze zawsze jest tak samo pozdro
Napisano 25 Marzec 200619 l też to zauważyłęm wczoraj - dziwna sprawa - nie mogłem odnaleźć newsa a wiedziałem że jest napewno - ale myśle że to przez zmiane serwera - wkrótce powinno być lepiej.
Napisano 28 Marzec 200619 l A u mnie opcaj szukaj wogóle nie działa :-( (od czasu zmiany serwera) Może mi ktoś powie gdzie jest wątek co się wkładało swoje pierwsze pracki żeby reszta mogła się pośmiać??
Napisano 28 Marzec 200619 l ja dzisiaj szukalem newsa i nie znalazlem go wiec umiescilem takiego samego jaki juz byl...tez mi nie pokazalo wynikow
Napisano 28 Marzec 200619 l to napewno przez ciacha. mi też nie działało, ale po ich skasowaniu jest dobrze :) dzięki illy
Napisano 29 Marzec 200619 l btw opcji szukaj, szkoda że nie ma miniaturek przy wątkach znalezionych. dało by się to zrobić???
Napisano 29 Marzec 200619 l Niestety. Miniaturki przy wyszukiwarce bylyby dosc mocnym obciazeniem serwera.
Napisano 3 Kwiecień 200619 l Autor Witam!! kolejna sprawa z opcja szukaj a dokladnie z zaawansowanym wyszukiwaniem :) czemu jak daje na lista uzytk. i zaawansowane to nie ma opcji szukania gadu gadu jest tlen i wiele innych a gg nie ma wtf?? ;) moze slepy jestem i nie widzialem jak cos to powiedzcie pozdro