nielot007 Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Witam!! troche denerwuje mnie wyszukiwarka czemu jak wpisuje bmw to pokauje --> "Niestety, nie znaleziono wyników dla podanych kryteriów. $displayCommon" troche to jest denerwojace bo przeciez sa tematy bmw czy to chodzi o to ze za krotkie slowo czy co?? jak tak to czy nie da sie tego naprawic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Takie słowa jak 'bmw', 'dres', 'adidas', 'obuwie sportowe' zostały zablokowane ;) A serio to faktycznie chyba za krótkie, ale może Adek cos z tym zrobi. Ew mozna probowac "samochod bmw", "pojazd bmw". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 hehee z tym bmw to taki przyklad ;P a jesli chodzi o"pojazd bmw" to tez jest to klopotliwe bo wyswietla wszystkie watki a ich jest duuuuuuuzo i trzeba samemu szukac bmw :D gdyby sie dalo cos z tym zrobic byloby super.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 hmm jest na to sposób - jak znajdziesz słowo którego nie idzie znalezc to dodaj sobie do listy w notatniku i go potem nie szukaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 http://max3d.pl/forum/search.php?searchid=561628 wpisalem "*bmw" gdzie * oznacza zawsze dowonly ciag znakow hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 hindus--> hehe illy--> hmmmmm no w ostatecznosci :D ale i tak lepiej by bylo gdyby zdjac te "ograniczenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Błąd poprawiony. Miałem faktycznie błąd w szablonie. A co do BMW - takie krótkie zapytania często potrafią zabić serwer stąd wszyscy autorzy skryptow raczej unikaja tego i zalecają o słowa o większej ilości znaków. Zawsze do frazy "BMW" mozesz dodac dokladny szukany model czy tak jak ktos powiedzial wczesniej "pojazd BMW" etc ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 a jesli chodzi o"pojazd bmw" to tez jest to klopotliwe bo wyswietla wszystkie watki a ich jest duuuuuuuzo i trzeba samemu szukac bmw :D pojazd bmw - znajduje wszystkie pojazdy dlatego, że ważne jest czy szukasz dowolne ze słów, czy całą frazę. jesli dowolone ze słów, słowo "bmw" jest zbyt krótkie (musi mieć >3 znaki), więc odpada i zostaje pojazd. The following words are either very common, too long, or too short and were not included in your search: bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 Witam!! kolejny probelm z opcja szukaj a mianowicie nie dziala :D nie wazne jaka wpisze nazw (np. pojazd) pisze "Niestety, nie znaleziono wyników dla podanych kryteriów." wiec chyba cos jest zle i nie wazne co wpisze zawsze jest tak samo pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 też to zauważyłęm wczoraj - dziwna sprawa - nie mogłem odnaleźć newsa a wiedziałem że jest napewno - ale myśle że to przez zmiane serwera - wkrótce powinno być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 A u mnie opcaj szukaj wogóle nie działa :-( (od czasu zmiany serwera) Może mi ktoś powie gdzie jest wątek co się wkładało swoje pierwsze pracki żeby reszta mogła się pośmiać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 mi dziala i z sukcesem znalazlem to co potrzebowalem, skasuj ciasteczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 ja dzisiaj szukalem newsa i nie znalazlem go wiec umiescilem takiego samego jaki juz byl...tez mi nie pokazalo wynikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 to napewno przez ciacha. mi też nie działało, ale po ich skasowaniu jest dobrze :) dzięki illy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 btw opcji szukaj, szkoda że nie ma miniaturek przy wątkach znalezionych. dało by się to zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Niestety. Miniaturki przy wyszukiwarce bylyby dosc mocnym obciazeniem serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Witam!! kolejna sprawa z opcja szukaj a dokladnie z zaawansowanym wyszukiwaniem :) czemu jak daje na lista uzytk. i zaawansowane to nie ma opcji szukania gadu gadu jest tlen i wiele innych a gg nie ma wtf?? ;) moze slepy jestem i nie widzialem jak cos to powiedzcie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi