mietafix Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 witajcie. 3d maxa zaczelem meczyc gdzies kolo listopada, przerabiajac kolejne tutki, teraz mysle ze czas zrobic cos swojego ;). wybralem ten fon bo wydaje mi sie latwy jak dla takiego noobka jak ja... wszelkie komentarze i sugestie sa bardzo porzadane, bo pewnie bledow bedzie masa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Chyba nie jest zle. Pokaz zdjecia tego telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 no może coś z tego będzie, narazie troche za mało żeby cie ocenić :D i coś podpowiedzieć, rób dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 ok, dzisiaj wrocilem do pracy nad fonem, meczylem sie z nim dlugo dzisiaj i juz prawie nic na oczy nie widze... efekt oceniajcie sami. wszelkie bledy paluchami wytykajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Daj w pierwszym poscie zdjecie oryginalu. Narazie nie jest tak zle, pokaz siatke. BTW: Zrobisz jeszcze dwa telefony i ci zbrzydna na dobre. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 ok, done... moze uznacie mnie za lamke ale skad wziac siatke modelu? jakis material specjalny jest czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=216960&postcount=148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Wow. Super jak na pierwszą prackę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 No slicznie slicznie! Jest pieknie wrecz :) Bede obczajal dalej postepy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 no fajnie fajnie. tylko strasznie wolno. Ile godzin dziennie nad tym pracujesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elldrigar Vallar Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Jak na apierwszą prace to naprawde rewelacyjnie;-) Ja pierwszą swoją pracę mam już za sobą, teraz jestem w trakcie robienia drugiej (narazie W.I.P. nie zalozylem, niemam chwilowo czasu na maxowanie:(, ale po 6 stycznie się pojawi);-D będę zaglądał często do tego wątku i podziwiał postępy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 nie no jak na pierwszą prace to b. dobrze jak tak dalej będzie to fajny telefonik będzie na forum no to już kolejny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2006 pochlebiacie mi tylko, a zadnych bledow nie wytykacie, nie wierze ze az tak dobrze mi poszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Gdybys pokazal siatke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 racja racj pokaz siatke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi