Napisano 20 Grudzień 200519 l witajcie. 3d maxa zaczelem meczyc gdzies kolo listopada, przerabiajac kolejne tutki, teraz mysle ze czas zrobic cos swojego ;). wybralem ten fon bo wydaje mi sie latwy jak dla takiego noobka jak ja... wszelkie komentarze i sugestie sa bardzo porzadane, bo pewnie bledow bedzie masa...
Napisano 20 Grudzień 200519 l no może coś z tego będzie, narazie troche za mało żeby cie ocenić :D i coś podpowiedzieć, rób dalej :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor ok, dzisiaj wrocilem do pracy nad fonem, meczylem sie z nim dlugo dzisiaj i juz prawie nic na oczy nie widze... efekt oceniajcie sami. wszelkie bledy paluchami wytykajcie...
Napisano 2 Styczeń 200619 l Daj w pierwszym poscie zdjecie oryginalu. Narazie nie jest tak zle, pokaz siatke. BTW: Zrobisz jeszcze dwa telefony i ci zbrzydna na dobre. ;)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor ok, done... moze uznacie mnie za lamke ale skad wziac siatke modelu? jakis material specjalny jest czy cos?
Napisano 3 Styczeń 200619 l No slicznie slicznie! Jest pieknie wrecz :) Bede obczajal dalej postepy :)
Napisano 3 Styczeń 200619 l no fajnie fajnie. tylko strasznie wolno. Ile godzin dziennie nad tym pracujesz ??
Napisano 3 Styczeń 200619 l Jak na apierwszą prace to naprawde rewelacyjnie;-) Ja pierwszą swoją pracę mam już za sobą, teraz jestem w trakcie robienia drugiej (narazie W.I.P. nie zalozylem, niemam chwilowo czasu na maxowanie:(, ale po 6 stycznie się pojawi);-D będę zaglądał często do tego wątku i podziwiał postępy:D
Napisano 3 Styczeń 200619 l nie no jak na pierwszą prace to b. dobrze jak tak dalej będzie to fajny telefonik będzie na forum no to już kolejny:P
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor pochlebiacie mi tylko, a zadnych bledow nie wytykacie, nie wierze ze az tak dobrze mi poszlo...