Touch Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Całkiem przyjemne...co mi nie pasuje, to płotek(sztucznie wygląda, trochę rozmyty) i oswietlenie postaci (rzuca się w oczy, jakby zbyt kontrastowa +stopy... są oświetlone pomimo tego, że znajdują się w cieniu) Tyle ode mnie;] Ogólnie na "+"
Virk Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 mnie najbardziej "uderza" dachowka, malo przekonujaca... moze bump za maly? i jeszcze laczenie polaci dachu z gasiorami.. jakby byly wykonane z innego materialu niz dachowki... reszta super, moze drzewo zbyt rozmyte ale reszta (postac i oswietlenie) git :) pozdr. edit: szyba okna polaciowego tez cos nie teges :)
gd18 Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 okno polaciowe jest zwykłym niebieskim boxem, któremu zapomniałem dac czarny kolor, a na gasiorach jest tekstura dachowki żeby był ten sam kolor, co do dachowki jejst jak jest tylko tekstura+bump ze względu na czas renderu pozdro
Udziar Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Mi przeszkadza to ze troche zbyt przepalona. Te poblaski od soczewek obiektywu tez bym zdiał, bo taki efekt powstaje tylko jak się fotografuje pod słońce. Na tej wizce od tyłu domu brak schodków z tego tarasiku.
peka79 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 a mnie troche denerwuje, ze Wisla znow sie nie zakwalifikowala do Champions League... p.s ladne tlo
Tores Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 To ja też ponarzekam. Najbardziej razi tekstura dachówki bo wygląda jakby podświetlona była z lewej strony a masz słońce po prawej. Wiem, że chciałeś aby gąsiory były w tym samym kolorze ale mogłeś chociaż nie używać na niej tekstury z dachówek bo wyglądają jakby były poucinane. Ładnie wyglądają cienie z drzew na ścianach i dość realistycznie wyszły okna.
gd18 Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 najprostsze metody są najleprze, okno to kilka boxów+tekstura firanki czyt. (zdjęcie okna) na plainie i tyle, zadnej szyby, żadnego odbicia bo po co, ha
Rekomendowane odpowiedzi