vanquish Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Więc zabrałem się ostatnio za pokój, jak narazie zrobiłem tylko mały kawałek. Powiedzcie co o tym sądzicie, szczególnie o oswietleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Tekstura lub mapowanie stołu do wymiany. Jako, ze render próbny to nie oceniam światła i shaderó. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OverRide Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Strasznie to wszytko sztuczne....a oświetlenie naprawde kiepskie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Powiedzcie co o tym sądzicie, szczególnie o oswietleniu. a gdzie G.I. sie podzialo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 shader szkła na stole ok reszta raczej do wymiany + mapowanie na lampie kome, chyba jednak mapping, nie widzę braku antialiasingu, widać to bardzo dobrze na krawędziach stołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 co do lampy to raczej aa a nie maping :) afaik nazywa się to moire effect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Ładne modele natomiast tekstury dziwne. Np ten parapet jest z tego co widzę drewniany a okno odbija się od niego tak jakby był zrobiony ze szkła. Z innymi przedmiotami jest podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Jak dla mnie kabel od lampki po macoszemu troszke, co do swiatla nie doradze bo fałreje to nie moja dziedzina , enyłej powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi