Napisano 25 Grudzień 200519 l siema...mam taki o to pomysl w sumie dlugo nie myslalme przyszedl mi jakos na mysl..zeby stworzyc smoka trzymajacego panne mloda i rycerza ktory chce z nim walczyc:D...zobaczymy co wyjdzie...zarzucam wstepny szkic...jednak ulegnie on napewno zmianie..tzn kadr i w sumie wszytko bo to tak na poczatek zebyscie widzieli ogolem o co chodzi:)
Napisano 25 Grudzień 200519 l miwt -> szkić spartański bym powiedział :] ale jeśli spełnia zadanie to jest ok :) powodzenia
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor to narazie tylko zarys..do wstepnego szkicu...jeszcze sie nie zabralem za glowny szkic bo kadr musze najpierw znalezc odpowiedni:)...to predzej tak dla widowni zeby wiedzieli o co chodzi:)
Napisano 26 Grudzień 200519 l Ciekawy pomysl:) trzymam kciuki:P powodzenia! ps. a gdzie bedzie stal samochod?:D:D
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor hehe arturros w tej scence w gre moze wchodzic tylko kareta :D..dobra przedstawiam taki pomysl na ustawienie smoka...ktory w ogonie ma miecz...a w rece trzyma ksiezniczke i ziaje ogniem:D..z 2 stronny bedzi ejeszcze rycerzyk ktory sie chronic przed ogniem tarcza...poki co maly probny screen smoka
Napisano 26 Grudzień 200519 l co to za biały krzyż na smoku? smok jest dość gruby, pewnie już dużo rycerzy zjadł, to mu dodaje grozy.
Napisano 26 Grudzień 200519 l ee miwt jak ty startujesz w bitwie to ja niemam co się męczyć :P [wnioskuję to po twoich wcześniejszych speedkach] powodzenia.
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor Ania-a krzyz to tak zeby nie podchodzic do pracki calkiem na powaznie..bo liczy sie glownie dobra zabawa:)... Tomasz S.Kruk-e ja wczesniej nie mialem speedkow...:p...a co do startowania..to startuj...zawsze mozna podniesc poprzeczke sobie poprzez cos takiego:)
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor dobra bede bazowal chyba na tym..teraz pozostanie tylko ulepszanie sceny...:)..poki co malo widac ale zaraz biore sie za kolorki:D
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor dobra no i troche kolorkow...nie jestem do konca przekonany nad ta kolorystyka...ale zobaczymy:)...praca w toku
Napisano 27 Grudzień 200519 l co do kolorow jest spoko:) jak narazie przynajmniej chociaz nie wiem co to to po prawej jakies zrodlo swiata latarnia?:D:D scenka sie dzieje w nocy tak?:) jestem ciekaw efektu tego ognia i tarczy;D:D
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor no wlasnie mnie kolorystyka nie lezy..bo obrazek mial miec smieszne akcenty...a w tej kolorystyce one poprostu nie pasuja...pewnie bede zmieniana jasniejsze tlo:p ps.a tam to najpierw byl zarys ksiezycza...a potem doszlem do wniosku ze bedzie zachod slonca i nie zmazalem ksiezyca:D
Napisano 27 Grudzień 200519 l plasterek najleprzy:D, nie rezygnój z niego przypadkiem:p, fajnej kreski użyłeś na nodze, powodzenia w bitwie:)
Napisano 27 Grudzień 200519 l Klimaty troche jak w Dungeons & Dragons. Ksiezyc mogles zostawic i dodalbyc tylko jakies pochodnie, ktore ocieplilyby scenke conieco, ale robisz jak chcesz. :) Powodzienia zycze.
Napisano 27 Grudzień 200519 l Dobry szkic pół sukcesu. Zrób sobie lepszy/czystszy szkic to powinno Ci bardzo pomóc.
Napisano 4 Styczeń 200619 l Dajesz Tomek! dajesz!:p bitwa trwa masz jeszcze szanse, nie rezygnój. Keep working, keep working:D:D
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor dobra no to nowa wizja...calkiem zmienione ustawienie...dzis jak wracalem na studia nie mialem co w pociagu robic i powstalo:D ps.odrazu mam pytanie jak ustawic..zeby w pianterze mozna bylo malowac na szkicu i go nie zamalowywac?:)
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor duze rzeczy jeszcze ulegnie zmianom ale poki co mam cos takiego...jakies rady jak macie to chetnie wyslucham:D...bo raczej dobrze to nie wyglada...jeszcze zamierzam troche smoka powiekszyc albo leb zmniejszyc i troche zmienic..bo jest za skomplikowany...zobaczymy co z tgo bedzie:)
Napisano 8 Styczeń 200619 l Pierwszy koncept bardzo mi się podoba i zachodzę w głowę dlaczego go nie kontynuujesz? Przecież ma fajne kolorki i kompozycje...czego mu brakuje?
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor a wiesz chodzi o to ze mi sie nie podobalo:)...perpsektywa byla cholernie nudna...no i kolejny updejt...w sumie tez mi sie nie podoba i nigdy nie bylem dobry w tego typu rysunkach...ale juz taki moj ciezki zywot:D
Napisano 8 Styczeń 200619 l Ten rycerz mi kogos przypomina... Zaraz zaraz, a czy panna młoda nie powinna miec twarzy Sobotki?
Napisano 9 Styczeń 200619 l człowiek fajny, ale smoka daj mniej "kreskówkowego", ten jakoś dziwnie wygląda...znaczy jak chcesz, ja na Twoim miejscu dałbym zaciśniętą szczękę, za kobietą (wielkie zęby wystające jęzor itp) i ona z wystraszoną miną
Napisano 9 Styczeń 200619 l hehehe ooo stary, no rozwaliłęś mnie:D:D nieobrażając nikogo ale rycerz przypomina mi trochę twojego tatę:P wiesz co dobrze by było jakby rycesz przynajmniej udawał zainteresowanie tym, że jego ukochana zaraz zostanie brutalnie zjedzona przez smoka. Ale pracka osobiście mi się podoba:) jak na kogoś kto pół życia rysuje autka to
Napisano 9 Styczeń 200619 l imo taka kompozycja i "niezainteresowanie kolesia damą" dobrze tu pasuje, jest ciekawie dzięki temu
Napisano 10 Styczeń 200619 l Autor hehe:) Avenger-no masz racje smok jest wstepny tzn byl taki w koncpecie...ale ulegnie zapewne zmianie...bo mi sie nie podoba:) pawel-ten jak pamieta mojego tate...mnie on go nie przypomina:D...wiesz tak po za tym to nikt nie powiedzial ze to jego dama:D ps.w bajkach wszystko jest mozliwe:)