Skocz do zawartości

Piękna i Bestia: ''Piekny Piekna i Bestia''

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siema...mam taki o to pomysl w sumie dlugo nie myslalme przyszedl mi jakos na mysl..zeby stworzyc smoka trzymajacego panne mloda i rycerza ktory chce z nim walczyc:D...zobaczymy co wyjdzie...zarzucam wstepny szkic...jednak ulegnie on napewno zmianie..tzn kadr i w sumie wszytko bo to tak na poczatek zebyscie widzieli ogolem o co chodzi:)

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to narazie tylko zarys..do wstepnego szkicu...jeszcze sie nie zabralem za glowny szkic bo kadr musze najpierw znalezc odpowiedni:)...to predzej tak dla widowni zeby wiedzieli o co chodzi:)

Napisano

hehe arturros w tej scence w gre moze wchodzic tylko kareta :D..dobra przedstawiam taki pomysl na ustawienie smoka...ktory w ogonie ma miecz...a w rece trzyma ksiezniczke i ziaje ogniem:D..z 2 stronny bedzi ejeszcze rycerzyk ktory sie chronic przed ogniem tarcza...poki co maly probny screen smoka

Napisano

Ania-a krzyz to tak zeby nie podchodzic do pracki calkiem na powaznie..bo liczy sie glownie dobra zabawa:)...

Tomasz S.Kruk-e ja wczesniej nie mialem speedkow...:p...a co do startowania..to startuj...zawsze mozna podniesc poprzeczke sobie poprzez cos takiego:)

Napisano

dobra bede bazowal chyba na tym..teraz pozostanie tylko ulepszanie sceny...:)..poki co malo widac ale zaraz biore sie za kolorki:D

Napisano

co do kolorow jest spoko:) jak narazie przynajmniej chociaz nie wiem co to to po prawej jakies zrodlo swiata latarnia?:D:D scenka sie dzieje w nocy tak?:) jestem ciekaw efektu tego ognia i tarczy;D:D

Napisano

no wlasnie mnie kolorystyka nie lezy..bo obrazek mial miec smieszne akcenty...a w tej kolorystyce one poprostu nie pasuja...pewnie bede zmieniana jasniejsze tlo:p

ps.a tam to najpierw byl zarys ksiezycza...a potem doszlem do wniosku ze bedzie zachod slonca i nie zmazalem ksiezyca:D

Napisano

Klimaty troche jak w Dungeons & Dragons.

Ksiezyc mogles zostawic i dodalbyc tylko jakies pochodnie, ktore ocieplilyby scenke conieco, ale robisz jak chcesz. :)

Powodzienia zycze.

Napisano

dobra no to nowa wizja...calkiem zmienione ustawienie...dzis jak wracalem na studia nie mialem co w pociagu robic i powstalo:D

good3pn.th.jpg

ps.odrazu mam pytanie jak ustawic..zeby w pianterze mozna bylo malowac na szkicu i go nie zamalowywac?:)

Napisano

duze rzeczy jeszcze ulegnie zmianom ale poki co mam cos takiego...jakies rady jak macie to chetnie wyslucham:D...bo raczej dobrze to nie wyglada...jeszcze zamierzam troche smoka powiekszyc albo leb zmniejszyc i troche zmienic..bo jest za skomplikowany...zobaczymy co z tgo bedzie:)

Napisano

a wiesz chodzi o to ze mi sie nie podobalo:)...perpsektywa byla cholernie nudna...no i kolejny updejt...w sumie tez mi sie nie podoba i nigdy nie bylem dobry w tego typu rysunkach...ale juz taki moj ciezki zywot:D

zmianarozmiaru14hn.th.jpg

Napisano

człowiek fajny, ale smoka daj mniej "kreskówkowego", ten jakoś dziwnie wygląda...znaczy jak chcesz, ja na Twoim miejscu dałbym zaciśniętą szczękę, za kobietą (wielkie zęby wystające jęzor itp) i ona z wystraszoną miną

Napisano

hehehe ooo stary, no rozwaliłęś mnie:D:D nieobrażając nikogo ale rycerz przypomina mi trochę twojego tatę:P wiesz co dobrze by było jakby rycesz przynajmniej udawał zainteresowanie tym, że jego ukochana zaraz zostanie brutalnie zjedzona przez smoka. Ale pracka osobiście mi się podoba:) jak na kogoś kto pół życia rysuje autka to

Napisano

hehe:)

Avenger-no masz racje smok jest wstepny tzn byl taki w koncpecie...ale ulegnie zapewne zmianie...bo mi sie nie podoba:)

pawel-ten jak pamieta mojego tate...mnie on go nie przypomina:D...wiesz tak po za tym to nikt nie powiedzial ze to jego dama:D

ps.w bajkach wszystko jest mozliwe:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności