Napisano 28 Grudzień 200519 l Witam wszystkich uzytkowników forum!!! Postanowiłem dołączyc sie do bitwy, tematem mojej pracy (na dzien dzisiejszy:]) jest bezposrednie starcie dwoch okrętow, pieknego galeonu z okretem piratów (Czarna Preła). Kamera umieszczona bedzie medzy okretami, bedzie kupe dymu od armat i walki zolnierzy z piratami. Prace bedzie w 3D. Pozdro i powodzenia wszystkim.
Napisano 28 Grudzień 200519 l hm rzadko pojawiają się bitwy morskie na forum, a temat jest imo niezły... tym bardziej życzę powodzenia, dużo pracy będzie :)
Napisano 5 Styczeń 200619 l Autor Zmiana planów:], zmieniam temat. Teraz bedzie to Succubus, demon w postaci peknej kobiet ze skrzydłami, ogonem i pozurami. Jesli chodzi o ogólna kompozycje to bedzie kucajacy sukub nad zwlokami jakiegos mezczyzny i zżerający jego wnecznosci. Zaczynam od ciała demona
Napisano 6 Styczeń 200619 l Autor powiekszylem troche ale piersi narazie zostawie w spokoju bo zasatanawiam sie jeszcze czy beda gołe czy dostosowywac je do jakiegos ubrania
Napisano 19 Styczeń 200619 l ucho troche z nisko i zbyt do tylu przesuniete. Ogolnie to spoks, babeczka bedzie niczego sobie:) A, moze jeszcze oczy popraw maja jakis dziwny ksztalt pozdr
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor czas na dłonie, i jesli mogl bym prosić jakiegos moderatora aby zmienil mi temat na Piękna i Bestia: "Succubus", bo zmienilem w pierwszym poscie a temat watku nalal jest jaki byl:/
Napisano 3 Luty 200619 l widze ze w koncu wrociles do bitwy :]... wiec powodzenia zycze i dlonie moze troche grupsze zrobisz :P
Napisano 9 Luty 200619 l pracuj pracuj Adam ;) Bede mogl dzieciom powiedziec ze siedzialem z artysta w jednej lawce w liceum ;)
Napisano 9 Luty 200619 l w tej dłoni brakuje mi zarysowanych kosci i ścięgien. Palce trochę długie - chyba że masz taki koncept postaci ?
Napisano 9 Luty 200619 l Autor Nargil -> pracuje, pracuje, ale wiesz jak to jest;) jaras -> racja, dzieki, musze poprawic
Napisano 9 Luty 200619 l Skora troche sztuczna sie wydaje, a oczom brakuje blasku ;) Rzesy i brwi mi sie podobaja