Georgas Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Witam wszystkich, jest to moje pierwsze autko, robione z VT ale od czegoś czeba zacząć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Mi się podoba bardzo. Jeden z lepszych wykonanych na podstawie tego tutka jakie widziałem do tej pory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 mogłeś dać cieminiejsze szyby bo ci światła widać od tyłu :P szpara przy nadkolu troszeczkę za szeroka :P gdzie lusterka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 kielbasa w tym tutku nie bylo modelowanych lusterek, no ale mozna bylo ;) ujdzie w tloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 strasznie krzywy i brak mu jakichkolwiek detali :/ wiem że w tutku tak było ale dlatego bo gość robił go jak najszybciej żeby tutek jak najmniej zajmował a ty mogłeś się bardziej przyłożyć a nie iść po najmniejszej linii oporu :P no ale jak na 1 autko nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balas Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Troche duza szpara miedzy nadkolem a zderzakiem :) (przynajmniej tak mi sie wydaje). PS. da ktos link do tego tutka ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 ale z ta szpara obok przedniego swialta to przegieles:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 mi sie felgi podobają, a karocha wygląda na nieskończoną no rowki z przodu rzeczywiście ogromne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 A nie mówiłem ci, że trzaba lusterka i klamki dorobic... Do tego szczeliny o wiele, wiele za duże, brakuje mi siatek za halogenami. Ale felgi wypasione :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 jak zrobiłeś światła? bardzo ładnie się świecą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 powiem tak - suchar - jakos brakuje detali - popracuj nad tym jeszcze i pozmieniaj ujecia na bardziej ciekawe ;) reszta nawet dobra. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 jak zrobiłeś światła? bardzo ładnie się świecą ;] Vraylightmtl i tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The MiM Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Mozna link do tego tutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 prosze bardzo: http://www.3d-palace.com/tmas/video.php?vid=63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi