Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Zrobilem kolejny samochod....drugi po dlugiej przerwie, nie wyszedl mi tak jak chcialem ale ostro wzielem sie do lektury i juz wiem co zle robie...i nastepny bedzie juz duzo lepszy. Nadal cwicze rendering w studiu, bez HDRI. Wyglada to tak sobie, ale w koncu sie naucze. Moze niektorzy powiedza ze ciemno, ale ja wlasnie taki efekt chcialem osiagnac...(mniej wiecej).

final119zs.jpgfinal221wg.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

podoba mi się chrom a co do reszty to mam wrażenie jakby kompresja jpga była chyba spora. No i lakier jest jakiś chmm nie taki trudno określić

Napisano

zrób ten laker elegancko bo to fanjne (limitowane ;)) auto..daytona..miami vice;)

Napisano

fajny model wybrales :) osobiscie podobaja mi sie takie cary z "dusza" :) sam zrobilem cobre ostatnio :) mi sie podoba - a to ze jest "ciemno" to spoko bo z lakierem fajnie sie zgrywa - ale jakosc mogla by byc lepsza ;)

Napisano

no fajnie tak widac na malych obrazkach ale zeczywiscie kompresja jakas spora, i to oswietlenie moze i klimatyczne ale nie pokazuje zbyt dokladnie tego modelu przez co ciezka dojzec jakies szczegoly i docenic, albo i nie, wykonanie.

wieksze prosimy, moze kadrownie zmien.

pozdrowka

olo

Napisano

Troche za Ciemno jest :) Ale fajnie bo taką fure Sony w MIAMI VICE :D więc w związku z tym mi sie podoba :P

Napisano

za maly glossiness(czy jak to sie tam pisze :P) na lakierze i imo bialy plane powinien byc z drugiej strony auta ;)

Napisano

Ktos przejechal papierem sciernym po nadwoziu. ;)

Za duzo tla, za malo samochodu. Taki zabieg ma cel, jezeli tlo jest niejednorodne, czyli np. przechodzi z jednego koloru do drugiego. Tutaj tak nie jest.

Zle oswietliles. Pewne elementy sa przeswietlone, natomiast inne praktycznie nie widoczne.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.