maniak3d Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Owady: Mantis(modliszka) Hmm to moja pirwsza bitwa, postanowiłem zrobić modliszkę, teraz pozostaje mi ją tylko zrobić :D Zauważyłem że kilku innych Bitewników też walczy stylem modliszki! Czas na mój atak! [killer]
Pablo Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 duzo widze napisales...:/ pozdr P.S. zmniejsza Avatara do 100x100
RadX Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Obejrzyj sobię animację Zbigniewa Lenarta pt. IT.
comix Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 IT - ta animka jest zajebista :D Czekam na pierwsze renderki i powodzenia :D pozdroo [piwo]
maniak3d Napisano 26 Lipiec 2003 Autor Napisano 26 Lipiec 2003 JOOO! Po dwuch dniach stworzyłem kawałek korpusu i przednie odnórza,zdjęcia poniżej. Jak narazie jestem zadowolony z rezultatów mojej pracy, a co Wy o tym sądzicie?? Za jakiś czas zamieszczę posta z większą iloscią elementów. (już mi się 3ds muzdrzy- za dużo polygonów jak na mojego Celerona 500). tak przy okazji jeśli ktoś pragnie zobaczyć zarąbiście wykonane fury i nie tylko niech zajrzy na moją stronkę: maniak3d.republika.pl \\gallery . no to czee. :D
RadX Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 IT na mnie też wywarło olbrzymię wrażenie. Modliszka wygląda nieźlę.
maniak3d Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 Czee :) Wkońcu jakiś większy upgrade modliszki, prawie cały model skończony, kawałek główki też mam, jak narazie tylko tyle, ale o ile będę miał sprawny sprzęt to skończę na czas :mad: Co o tym sądzicie??
maniak3d Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 Jeszcze texturki, jakieś tło i render,raczej z brazilem, mam nadzieję że się wyrobię?? Mam pytanko do kiedy toczy się bitwa, jeżeli się nie mylę to do 1 września mam czas na skończenie pracy????
adek Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 No ... jeszcze tydzień :) Zgadza sie - deadline 1 wrzesnia ...
maniak3d Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Napisano 29 Sierpień 2003 Hej:) Jak narazie model już skończony, tekstury diffuse jak i bump zrobię jutro. Co do sceny to zrobię coś skromnego: modliszkę na jakiejś gałęzi lub liściu, byle by to wyglądało fotorealistycznie :D Pracę przewiduję oddać do oceny w niedzielę (lepiej późno niż wcale). Oto mały upgrejdzik, czee!
maniak3d Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 Czee:D To niewiarygodne ale właśnie przypadkiem skończyłem swoją pracę:D Wykonałem textury dif+bump, jakąś gałąź i tło i wiecie co?? Wygląda to całkiem całkiem, a nawet i lepiej. To co chciałem osiągnąć to foto realizm, i udało mi się to !! :D :D Oto finalny render (dwa zdjęcia) Oto text dla Jury w j. angielskim: \"This is my first time when I take part in 3D graphic contest - 3D battle. I try to get photo relistic image, in the first place I made high polygon count model, next I add textures witch cool bump maps and rendered the scene. In the scene I use my model in branch and I add background painted in photo paint.\"
dawid Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 bardzo fajny modlich, ale na oczku widać kanty [co?]
maniak3d Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Napisano 1 Wrzesień 2003 Eeeee (Dawid) nie przesadzjaj nie jest źle. Dzieks za komentarz ;) A co o tym sądzą inni???? Czekam na jakieś komentarze/krytykę!!
giorgione Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Wygląda świetnie! :D Obiekcik i teksturki - choć do tych oczu można się doczepić - kanty - teksturka :D Pozdrawiam Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi