Napisano 25 Lipiec 200321 l Owady: Mantis(modliszka) Hmm to moja pirwsza bitwa, postanowiłem zrobić modliszkę, teraz pozostaje mi ją tylko zrobić :D Zauważyłem że kilku innych Bitewników też walczy stylem modliszki! Czas na mój atak! [killer]
Napisano 26 Lipiec 200321 l IT - ta animka jest zajebista :D Czekam na pierwsze renderki i powodzenia :D pozdroo [piwo]
Napisano 26 Lipiec 200321 l Autor JOOO! Po dwuch dniach stworzyłem kawałek korpusu i przednie odnórza,zdjęcia poniżej. Jak narazie jestem zadowolony z rezultatów mojej pracy, a co Wy o tym sądzicie?? Za jakiś czas zamieszczę posta z większą iloscią elementów. (już mi się 3ds muzdrzy- za dużo polygonów jak na mojego Celerona 500). tak przy okazji jeśli ktoś pragnie zobaczyć zarąbiście wykonane fury i nie tylko niech zajrzy na moją stronkę: maniak3d.republika.pl \\gallery . no to czee. :D
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor Czee :) Wkońcu jakiś większy upgrade modliszki, prawie cały model skończony, kawałek główki też mam, jak narazie tylko tyle, ale o ile będę miał sprawny sprzęt to skończę na czas :mad: Co o tym sądzicie??
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor Jeszcze texturki, jakieś tło i render,raczej z brazilem, mam nadzieję że się wyrobię?? Mam pytanko do kiedy toczy się bitwa, jeżeli się nie mylę to do 1 września mam czas na skończenie pracy????
Napisano 29 Sierpień 200321 l Autor Hej:) Jak narazie model już skończony, tekstury diffuse jak i bump zrobię jutro. Co do sceny to zrobię coś skromnego: modliszkę na jakiejś gałęzi lub liściu, byle by to wyglądało fotorealistycznie :D Pracę przewiduję oddać do oceny w niedzielę (lepiej późno niż wcale). Oto mały upgrejdzik, czee!
Napisano 31 Sierpień 200321 l Autor Czee:D To niewiarygodne ale właśnie przypadkiem skończyłem swoją pracę:D Wykonałem textury dif+bump, jakąś gałąź i tło i wiecie co?? Wygląda to całkiem całkiem, a nawet i lepiej. To co chciałem osiągnąć to foto realizm, i udało mi się to !! :D :D Oto finalny render (dwa zdjęcia) Oto text dla Jury w j. angielskim: \"This is my first time when I take part in 3D graphic contest - 3D battle. I try to get photo relistic image, in the first place I made high polygon count model, next I add textures witch cool bump maps and rendered the scene. In the scene I use my model in branch and I add background painted in photo paint.\"
Napisano 1 Wrzesień 200321 l Autor Eeeee (Dawid) nie przesadzjaj nie jest źle. Dzieks za komentarz ;) A co o tym sądzą inni???? Czekam na jakieś komentarze/krytykę!!
Napisano 1 Wrzesień 200321 l Wygląda świetnie! :D Obiekcik i teksturki - choć do tych oczu można się doczepić - kanty - teksturka :D Pozdrawiam Giorgione