Napisano 26 Lipiec 200321 l po rozmowie na gg ustaliliśmy że bedziemy robić ten sam samochód który Wy wybierzecie ( mamy nadzieję ) wybraliśmy po 5 samochodów najlepszyh dla nas battle zaczniemy za jakiś tydzień
Napisano 26 Lipiec 200321 l hehe czyzby moja bitwa z Gothamem cos zapoczotkowala?:D:D pozdr P.S>. Renault Clio :]
Napisano 26 Lipiec 200321 l A oto reszta zdjęć: Renault Clio V6 Mercedes CLK DTM Nissan 350Z Ford GT40 Concept Porsche Carrera GT Nissan 200SX Honda Beat Jaguar F-type No to już chyba nie będzie żadnych watpliwości co do aut :) GŁOSUJCIE !! :D
Napisano 26 Lipiec 200321 l W sumie to był pomysł Sikhama, ale nie wiem czy to z powodu twojej bitwy Pablo :) Jedno jest pewne... jak patrzę na jego Nismo to się zaczynam zastanawiać, w co ja się wpakowałem :D No ale nic... P.S. Kain, McLaren F1 też byłby niezły ale jakoś nie wpadł nam do głowy, więc może ty go zrobisz ?? pozdrowionka [piwo]
Napisano 26 Lipiec 200321 l Najlepiej niech kazdy zrobi jeden z tych samochodow a potem ktos zrobi z nimi jakis 5-minutowy wyscig :D A wg mnie to mercedes - bo sprawilby mi najwiecej klopotow :cool:
Napisano 26 Lipiec 200321 l a teraz z innej beczki.... macie do tych wzystki samochodwo bleuprinsty?? pozdr
Napisano 26 Lipiec 200321 l No z tymi blueprintami to jest ciężko, bo ja mam tylko do Nissana 350Z, Nissana 200SX i Hondy Beat :| najbardziej się obawiam o blueprinty do Porsche Carrery GT, Forda GT40 i Jaguara F-Type, bo jeśli chodzi o resztę to pewnie je gdzieś znajdę :) Ale nawet jesli nie to i tak myślę, że jakoś sobie poradzimy, do Brery też nie miałem blueprintów :D Ale jakby ktoś je znalazł to byłoby good :) P.S. na Onno van Braam, Suurland, SMCars ani na JP Racing napewno ich nie ma :) A przy okazji podałem wam parę fajnych linków :D Trzymta się [piwo]
Napisano 26 Lipiec 200321 l Originally posted by Loozack W sumie to był pomysł Sikhama, ale nie wiem czy to z powodu twojej bitwy Pablo :) Jedno jest pewne... jak patrzę na jego Nismo to się zaczynam zastanawiać, w co ja się wpakowałem :D No ale nic... P.S. Kain, McLaren F1 też byłby niezły ale jakoś nie wpadł nam do głowy, więc może ty go zrobisz ?? pozdrowionka [piwo] W co ty wierzysz?? w UFO:D;) Co ty ja jeszcze nigdy samochodu nie modelowałem(czas pomyśleć o tym) a i pewnie by wyszedł do ba.. ekhm fajnie[rotfl2][rotfl]
Napisano 26 Lipiec 200321 l Autor ja też zaczynam wątpić w co sie wpakowałem ale bedzie to wspaniałe doświadczenie ps Pablo to powinien być pojedynek miedzy nami tak jak rozmawialiśmy na gg tamta bitwa trwa a ten samochód na nią pójdzie :)
Napisano 26 Lipiec 200321 l Kain, nie pier... khem, nie gadaj głupot tylko rób tego cara !! przecież jeśli będziesz miał jakies problemy to ci pomożemy [spox] więc do roboty !! :)
Napisano 26 Lipiec 200321 l eee, Sikham, to ja się może zamienię z Pablo, co ?? zanim się ośmieszę swoim autem :)
Napisano 26 Lipiec 200321 l Originally posted by Loozack Kain, nie pier... khem, nie gadaj głupot tylko rób tego cara !! przecież jeśli będziesz miał jakies problemy to ci pomożemy [spox] więc do roboty !! :) To znajdż mi blueprinty bo jakos nie moge to pomyśle. Chodzi mi oczywiscie o zwykły samochud a nie bolid:cool: ps. I dobre mają być;) Kształt podobny:D Czyż nie jest piekny aż łezka w oku kręci[leje]. I pomyślec że rozwija na maxa 391km/h!!!!!! pozdro KAIN
Napisano 26 Lipiec 200321 l Autor proszę bardzo za 391 km/h bym nie dał 1.250.000 $ za tą kase można bieć Blitz Skyline i może paliwa i prędkość prawie identyczną
Napisano 26 Lipiec 200321 l Mówisz i masz :) P.S. Sikham, ja tez chciałem to dać :mad:;) No to Kain... do roboty, czekamy na WIPa :)
Napisano 26 Lipiec 200321 l EEEEEEE:o Dzięki ! Tylko ze ja niewiem nawet od czego zacząć:( Nie za 1.250.000 $ tylko ostatnio widziałem oferteużywanego po 3,500 km za 1,550,000 euro więc trochę droższy:)
Napisano 26 Lipiec 200321 l Autor Loozack byłem pierwszy :P Kain od plane\'a :) albo tuta fiat 500 :)
Napisano 26 Lipiec 200321 l Zacznij od początku [lol2] P.S. Kurna, Sikham, znowu mnie wyprzedziłeś :| No cóż, ja własnie modeluję Honde S2000, WIPa zrobię chyba jednak dopiero jutro, bo narazie mam tylko drzwi :) to będzie taki mały trening przed bitwą :]
Napisano 26 Lipiec 200321 l Autor niezły offtopic sie zrobił ja potrenuję na nismo :):):):):P Loozack ten gt40 ma być mark 1 czy 2 czy 2 daytona ??
Napisano 26 Lipiec 200321 l Wiem co zrobie choc nie wiem czy to wypali:P Będe robił Cara na pdstawie tutka do fiata 500 lub nissana(chyba) z 3dtotal.com czylo metoda z tutka ale autko inne!! (Głosowałem obowiazkowo!!!!)
Napisano 26 Lipiec 200321 l Sikham, żeden z tych które wymieniłeś, to jest prototyp z 2003 roku, a te które ty podałeś to \"starocie\" :) i dlatego właśnie jest problem z blueprintami do tego auta [urwanie glowy] zajżyj na Supercars do działu prototypes lub na Ultimate Car Page a znajdziesz tam trochę zdjęć P.S. co tam że off-topic, najważniejsze żeby każdy kto tu zagląda oddał głos w ankiecie, no właśnie - głosujcie !! :)
Napisano 26 Lipiec 200321 l Originally posted by Loozack eee, Sikham, to ja się może zamienię z Pablo, co ?? zanim się ośmieszę swoim autem :) hehe Sikham...jak skonczycie ta bitwe to chetnie sie z Toba zmierze:P:P pozdr
Napisano 27 Lipiec 200321 l luda niegłosować na lamborgini tylko na Mercedesa CLK DTM bo ten pierwszy jest za łatwy!!!!!!!!! I pomysleć że ja takie trudne coś mam robić(żarcik)
Napisano 27 Lipiec 200321 l Autor ja chcę mercedesa robić :mad: mam już dośwaiadczenie w dtm :P Pablo to jest nielada wyzwanie z Tobą [lol] moze kiedyś jak będę lepszy :)
Napisano 27 Lipiec 200321 l Boshe jakie paskudne samochody sobie wybraliście...oprócz Fordów i Nissana 200SX nie ma tu nic ciekawego...heh...a gdzie piekne kształty Camaro...gdzie jaki colwiek Chevy, gdzie corvetty...gdzie cadillaci...wybierzcie sobie trudną furkę i z ładnymi liniami nadwozia...a nie jakieś tam Murciellago...GeZz...nowej ery design motoryzacyjny schodzi na psy...szkoda...pozdro...
Napisano 27 Lipiec 200321 l ja tam lubię new age, nie powiesz mi chyba, że Ford Mustang GT Concept jest zły... a poza tym nie wrzucaj tylko wymodeluj jakiegoś classica :]
Napisano 27 Lipiec 200321 l Originally posted by Loozack ja tam lubię new age, nie powiesz mi chyba, że Ford Mustang GT Concept jest zły... a poza tym nie wrzucaj tylko wymodeluj jakiegoś classica :] on nie umie :P On jest od 2d P:P:P pozdr
Napisano 27 Lipiec 200321 l Autor Phantom nie zgadzam sie z tobą dzisiejsze samochody są wg mnie najlepsze looknij sobie na zdjęcia prototypów jak one wyglądają :( zero agresywności zero tego klimatu cadilozy są kultem w stanach a ja mieszkam na kontynencie co sie europa nazywa i na niej jest Polska położona i niemam zamiaru małpować po amerykanach ich miłości do lat 70 każdy samochód jest tródny do wymodelowania w 3ds samochody wybieraliśmy na szybkiego sam bym teraz co innego wybrał a jak idzisz to jest ankieta i to inni za nas decydują my tylko wybraliśmy 10 samochdów niech ku Twojej uciesze bedzie że głosowałem na forda
Napisano 27 Lipiec 200321 l to niech go chociaż narysuje :]:P ja tam głosowałem na Porsche Carrera GT, ehh...
Napisano 28 Lipiec 200321 l Mam pomysł tak do was to sfauszujcie wyniki:D:P-- tylko cicho bo inni usłyszą!!!!! Ściany maja uszy[telefon] pozdro KAIN
Napisano 28 Lipiec 200321 l cOS JEST NIE TAK WIARA NIE GŁOSUJE JEST 400 WEJŚĆ W TEJ CHWILI A 31 GŁOSÓW TO CO KAZDY Z NAS WCHODZIŁ PO 13 RAZY N FORUM CHYBA ZE LOOZACK SIE BAWIŁ I NAKLIKAŁ Z 200:D[winko][rotfl2][lol][rotfl](ŻARCIK:)) PRZYKRE ŻE MAŁO OSÓB GŁOSUJE POZDRO KAIN
Napisano 28 Lipiec 200321 l no ale jak ich zmusić... [hmmm] już wiem !! kto nie zagłosuje ten dostanie ba(na)na :]
Napisano 28 Lipiec 200321 l No ja juz glosowalem :) CZekam na rozpoczecie. Moze dajcie sobie linki w sygnaturkach,to troche zareklamuje bitwe :) Powodzonka :)
Napisano 28 Lipiec 200321 l uuu - następna minibitwa czyli bójka no Panowie - dość gadania - DO ROBOTY pozdrówka
Napisano 29 Lipiec 200321 l Originally posted by sikham Phantom nie zgadzam sie z tobą dzisiejsze samochody są wg mnie najlepsze looknij sobie na zdjęcia prototypów jak one wyglądają :( zero agresywności zero tego klimatu cadilozy są kultem w stanach a ja mieszkam na kontynencie co sie europa nazywa i na niej jest Polska położona i niemam zamiaru małpować po amerykanach ich miłości do lat 70 każdy samochód jest tródny do wymodelowania w 3ds samochody wybieraliśmy na szybkiego sam bym teraz co innego wybrał a jak idzisz to jest ankieta i to inni za nas decydują my tylko wybraliśmy 10 samochdów niech ku Twojej uciesze bedzie że głosowałem na forda heh...widzisz w stare samochody projektanci i designerzy wkładali serce a w te teraz chyba tylko wolny czas...Renault, Nissan nawet Honda...nowe samochody jakie teraz wchodzą są tak perfidnie brzydkie...bez polotu...bez tego co by w facecie sprawiało że chce rzucic babe i piwo w ciemny kont...i zasuwać po ulicach... Widzisz mi chodzi o wygląd...porównaj sobie Diablo SV z Murciellago...Diablo ma coś w sobie...agresywny styl...wszystko co najpiękniejsze...a Murciellago? mnie osobiście nic do niego nie ciągnie...nawet dane techniczne... a to że mówisz o barierze jaką jest nasz kraj...no to tutaj akurat sie nie zgodze...widzisz oldtimerami jak Camaro...można by było jeździć po nashych drogach przy tak wysokim zawieszeniu...Trance\'em tesh można by :) człowieku te piękne 5 L silniki w jakie są te fury wyposażone można spokojnie tuningować do 400KM bez nitro...a powyżej 800KM z wszystkimi bajerami !! Pozatym dochodzi jeszcze sam dzwięk silnika...nie mówie że wszystkie samochody nowe mi sie nie podobają...ale nie mam zamiaru się rozpisywać na ten temat...
Napisano 29 Lipiec 200321 l co do odgłosu silnika na niskich i średnich obrotach to się zgodzę, odgłos nie do opisania, jak tego słucham to prawie mam orgazm :D ale wysokie obroty samochodów high-tech też mają w sobie dużo agresji, obejżyj sobie film 2 Fast 2 Furious (jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś :P) a zobaczysz o czym mówię :) trzym się [piwo]
Napisano 29 Lipiec 200321 l Gadacie czy coś robicie bo ja nie wiem? Phantom :) V8.... ech ten dźwięk - wiem co to znaczy :0 i te linie nadwozia Barracudy czy Chargera... prawdziwy muskuł... a nie plastikowe ufo... jeśli natomiast miałbym wybierać to głosuję na.... Forda GT - piekna historia w nowym wydaniu....