Ufooox Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 Hmmm postanowilem bitwe zrobic choc i tak wiem ze nie wyjdzie [uczeń] to bedzie cos takiego ze stoi gosc na czarnej ziemi i rozkłąda sie polowa szkieltu polowa czlowieka takie zombi a na niebie pioruny etc. hmmm wlasnie najpierw zrobie szkic ;) i poczekam na tablet pewnie bede go mial niedlugo... [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 No to czekamy na efekty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 26 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2003 Jakbyscie mogli podzucice mi zdiatko tej eee anatomi czloweka wiece znane takie cztery rece, cztery nogi [pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Proszę cię bardzo http://www.fineart.sk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 Sork za jakikolwiek brak szkicow i abdejtów kurcze czekam na tablet a szkicow mam kilka ale jakos mnie nie ciagna pracuje nad tym :D :);):cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 zmienilem troche koncepcje ba! troche wogole zmienilem koncepcje ze wzgledu na to ze wiekszosc artow jest w kosmosie pomyslalem ze ja tez cos takiego zrobie niezbyt podobaly mi sie szkice tamtego pomyslu dlatego zabralem sie za zupelnie co innego zreszta zobaczycie sami obrazek bedzie przesdstawial wybuch jadra ziemskiego najpierw hmmm szkic jondra ziemi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Nie znam sie na 2d :P::D wiec mowie ze na razie sa to poczatki...pocezkam na wiecej :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 masz calkowita racje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 narazie takie cosik nie jest to skomplikowane ani jakies robilem to godzinke tak wiec nie wymagajcie rewolucji hmmm bede mial tablet co cos namaluje zrobie jakies fajne rzeczy narazie myszka mi na to nie pozwala cos sie wymysli to taka wersja 0.99 :D wiec prosze o komenty co dodac co zmienic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 ups zapomnialem dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 a gdzie dlasze updaty, n panowie i panie nie obijać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 No tempo tempo bo się doczekać nie możemy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 pracuje pracuje nad tym czasu nie mam wiele rzeczy na glowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Dobra, dobra :P Pracowć nad pracką bo pomysł fajowski - odpoczywać możesz kiedy indziej do roboty :D:D:D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 wersja nastepna nie wiem ktora chyba 4 :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 a no nastepna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 ehh z pospiechu zaponmnialem dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 no koment, koment, co jest boicie sie czy co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 z szacunkiem do ciebie stary.......i wogule nie obraz sie........ale ta pracka wogule mi nie podchodzi....tzn. nie podoba mi sie....... popracuj jeszcze nad nia......narazie nie oceniam ci tej pracki....bo mam nadzieje ze ja poprawisz na lepsza....bo narazie to zasluguje na hmmm......2/10.....albo i mniej nie wiem....................:(:( Ps. POSTARAJ SIE ~!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 W konkursie na efekt topiacej sie tasmy fimowej w projektorze zajalbys pierwsze miejsce, ale tutaj jak na razie jest to apokalipsa dla moich oczu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 hmm powiem jak czensi czy jak mu tam: To nie jest kurde koncowy efekt!:) tak wiec i tak mam to gdzies mam wiele na głowie a to robilem z nudow bo mi net padł :( ale moze tera wymysle cos ciekawszego szczerze to nie mam koncepcji i zle do tego podchodze zreszta ja na nikogo sie nie obraze bo po co lubie rebuzza i reszte ferajny tak wiec... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 aha to narazie sa hmm takei no koncepty, projekty staram sie wywalac co mi sie podoba a co nie. zreszta to moja pierwsza bitwa w tym zyciu i pierwsza rywalizacja na tym forum... coz najwyrazniej sie nie podoba wiec trza wymyslec cos innego hmmm popracujemy :D zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Cuś wybucha, ukryć się nieda :) I wybucha całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi