Dmk Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 No i render w Vrayu i poprawione to co moglem, ale i tak nie jest idealnie. Prosze o komentarze :)
hcpiter Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 He fajny dywan na scianie :p ;) no texturki raczej do wymiany, no i za oknem jakies tło by sie przydało, ale ogolnie spoko.
Dmk Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 Jaki dywan , to tapeta :D hehe wiem musze wymienic...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 tekstura drewna i model telewizora są mierne, ale reszta jest ok, pozdr
Dmk Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 No teksture drewna bede jeszcze wymienial, i environment tez wstawie jakis
piotrek Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Pokój wyglada bardzo przytulknie :>, chyba za sprawą tego, że cały jest obity dywanem - ściany, sufit, podłoga :] Tekstura mebli do wymiany i ten stolik z tutka - trzebavyło samu go skrobnąć. heh, i ten krzak w kącie... Tak ogólnie, to nawet miło się patrzy :]
Dmk Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 Jaki stol z tutka ??!! szukalem jakiegos na googlach i nie znalazlem nic ciekawego co by pasowalo, wiec zrobilem ten, prostota i oryginalnosc :D, i nie robilem go z tutka ... sam zrobilem , zeby takie cos robic z tutka to juz trzeba byc nie wiem ..., moze i to wyglada jak dywan, ale to tapeta :D,bym napisal skad mam ta teksturke i gdzie ona byla i w jakiej kategorii pod jaka nazwą zalokowana :D, ale nie wolno pisac o piractwie :P
piotrek Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Jeśli nie jest z tutka, to zwracam honor :), ale wygląda jak z tutka :p
Dmk Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 Heh mozliwe, wszakze jest to najprosztszy stol jaki mozna zrobic, box, i kilka cylindrow pff :D
yooshi Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Wiec... Textury do kitu, okna polprzeroczyste (jak w equilibrium :P ) nie za bardzo wygladaja. Ten ekran telewizora cos nie taki, za plaski i za matowy. Za to dywanik jest spoko :) Fotel i kanapa tez moga byc.
hkropinski Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 yooshi -> ale tekstura skóry jest ciekawa, pozdr
Dmk Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 Ok postaram sie poprawic, to co pisaliscie... aa i te okna, wlasnie nie wiem co sie dzieje, powinno byc biale bo environemnt mam bialy a tam nic nie ma !!, tam jest dziura, nie ma szyb ...
piotrek Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 A ściany mają grubość, czy to tylko pojedynczy polygon?
Dmk Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 Tak maja, wszystko bylo extrudowane z plane (podlogi), ale w oknie skasowalem polygony, to cos z tym zwiazane ?
Rekomendowane odpowiedzi