Napisano 4 Styczeń 200619 l Autor ...ta podoba mi sie najbardziej...;) to pewnie dlatego że w tym przypadku dostałem od inwestora rzut kompletnej łazienki ze spisem urządzeń i prośbą o wymyslenie "jakiejś ciekawej szafki nad kibelkiem" oraz dobranie "ładnych lampek" :D
Napisano 4 Styczeń 200619 l Większym problemem przy takim brodziku byłoby podnoszenie płyty (~124x92cm) w celu wyczyszczenia niecki moznaby zrobić podnoszony tylko kawałek (np pasek 40cm) przy krawedzi sciany, a reszte płyty posadzic na kleju to nie peknie ;). gorszy efekt ale podobno jesteś funkcjonalistą ;) edit. albo wąski pasek odwodnienia liniowego . podnoszenie całej płyty to masakra, ja przynajmniek raz w tygodniu "oczyszam niecke" :D
Napisano 4 Styczeń 200619 l no i poczułam sie obrazona, panie Szeryf techniczne uwagi skierowałes do Marcina, mi pozostawiając opinie odnośnie kwatków (tymczasem od początku do końca debatuję tu osobiście...) nieładnie, pachnie szowinizmem, ale to w końcu strona zdominowana przez panów z drugiej strony, sama wykorzystuję Marcina ;) konto pod swoje komentarze, więc ci wspaniałomyslnie wybaczam :))) Peter- odwodnienie liniowe w wąskim pasku - to jest to, si si
Napisano 4 Styczeń 200619 l Autor no i poczułam sie obrazona, panie Szeryf techniczne uwagi skierowałes do Marcina, mi pozostawiając opinie odnośnie kwatków (tymczasem od początku do końca debatuję tu osobiście...) nieładnie, pachnie szowinizmem, ale to w końcu strona zdominowana przez panów właśnie zastanawiająca była ilość i rzeczowość uwag, oraz ich merytoryczny profesjonalizm, zmylił mnie tylko ten akapit/odstęp w Twojej wypowiedzi :D
Napisano 5 Styczeń 200619 l Hmm a mnie intryguje ta umywalka blisko muszli oO. Dlaczego ona jest tak nisko :o? Ogolnie mile wrazenie - +4/6 imo :>
Napisano 5 Styczeń 200619 l Autor Hmm a mnie intryguje ta umywalka blisko muszli oO. Dlaczego ona jest tak nisko :o? Ogolnie mile wrazenie - +4/6 imo :> inwestor jest bardzo niski a podobno wszyscy faceci lubią sikać do umywalki :]
Napisano 5 Styczeń 200619 l inwestor jest bardzo niski... No to wyjasnia polozenie tejze umywalki ;> ...a podobno wszyscy faceci lubią sikać do umywalki :] Jednak wole sikac do muszli ;> ;]