deshu Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Mam pytanie czy vray'a do 3dmaxa7 mozna jakoś skąbinować za FREE? widze ze renderer ok, ale kasy brak... prosze o jakieś linki, co kolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 http://www.chaosgroup.com musisz zalozyc login zeby sciagnac wersje free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 a to bedzie wersja full? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 nie................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 deshu prosze cie:) nie umiesz czytac przeciez Marcin napisal wersja free :) czyli darmowa to chyba nie FULL VERSION - tylko FREE VERSION :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625 z gory dam tego linka zeby bylo wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 Ups... :P ok no mam ta wersje FREE, i mam pytanko, czy ten renderer jest "poobcinany" czy ma wszystkie dostępne funkcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 jest poobcinany bo to wersja free chyba logiczne ze nie dali by ci wszystkiego to co ma produkt za 1100 $ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2006 No tak, tak sie tylko zapytalem z końcówka nadzieji :) Hmm.. co to takie tanie? :) P.S. wszystkich zapraszam tutaj - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22657 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 nadzieje matką głupich - co to za nowa technika zapraszania kogos w jenym watku do drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Marcin - czasem wersja free nie ma nic poobcinane, a jedynie malutki napisik - "only for non-commercial use" :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 hindus - lepsze niż zapraszanie w każdym swoim poście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 aha to taka jednorazowa sygnaturka wiedziałem - tylko termin już sie jej skonczył :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 mintrill - jak mialem to nie bylo ani vray material ani vray lightow tak samo innych bajerów :> takze niebardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 chyba logiczne ze nie dali by ci wszystkiego to co ma produkt za 1100 $ ;] oczywiście - vray, owszem, ale to zdanie, miałem wrażenie, odnosi się do wszelkiego softu :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 trojkat--> ale przeciez sa pelne wrsje sofotw a free prawda?? chocby wings :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Nom pozatym myslalem ze jak wydali nowa wersje vraya to moze poprzednia bedzie za free:) hehe madry jestem co? p.s. wpadlem tu po miesiacu podczas przedladania swoich watkow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi