Napisano 1 Styczeń 200619 l Mam pytanie czy vray'a do 3dmaxa7 mozna jakoś skąbinować za FREE? widze ze renderer ok, ale kasy brak... prosze o jakieś linki, co kolwiek.
Napisano 1 Styczeń 200619 l deshu prosze cie:) nie umiesz czytac przeciez Marcin napisal wersja free :) czyli darmowa to chyba nie FULL VERSION - tylko FREE VERSION :D
Napisano 1 Styczeń 200619 l http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625 z gory dam tego linka zeby bylo wszystko jasne
Napisano 1 Styczeń 200619 l Autor Ups... :P ok no mam ta wersje FREE, i mam pytanko, czy ten renderer jest "poobcinany" czy ma wszystkie dostępne funkcje?
Napisano 1 Styczeń 200619 l jest poobcinany bo to wersja free chyba logiczne ze nie dali by ci wszystkiego to co ma produkt za 1100 $ ;]
Napisano 1 Styczeń 200619 l Autor No tak, tak sie tylko zapytalem z końcówka nadzieji :) Hmm.. co to takie tanie? :) P.S. wszystkich zapraszam tutaj - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22657
Napisano 1 Styczeń 200619 l nadzieje matką głupich - co to za nowa technika zapraszania kogos w jenym watku do drugiego.
Napisano 1 Styczeń 200619 l Marcin - czasem wersja free nie ma nic poobcinane, a jedynie malutki napisik - "only for non-commercial use" :p
Napisano 1 Styczeń 200619 l aha to taka jednorazowa sygnaturka wiedziałem - tylko termin już sie jej skonczył :>
Napisano 1 Styczeń 200619 l mintrill - jak mialem to nie bylo ani vray material ani vray lightow tak samo innych bajerów :> takze niebardzo ;]
Napisano 1 Styczeń 200619 l chyba logiczne ze nie dali by ci wszystkiego to co ma produkt za 1100 $ ;] oczywiście - vray, owszem, ale to zdanie, miałem wrażenie, odnosi się do wszelkiego softu :p
Napisano 1 Styczeń 200619 l trojkat--> ale przeciez sa pelne wrsje sofotw a free prawda?? chocby wings :D
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor Nom pozatym myslalem ze jak wydali nowa wersje vraya to moze poprzednia bedzie za free:) hehe madry jestem co? p.s. wpadlem tu po miesiacu podczas przedladania swoich watkow:)