Napisano 2 Styczeń 200619 l ok oto opis, przepraszam za błedy ale pisałem w pośpiechu Piekne ,idealne, wytworzone sztucznie ludzkie cialo sprzężone z maszyna tworzy bestie do zabijania. Akcja rozgrywa sie w przyszlosci,faszystowska Ideologia czystości rasowej odżyła i bogata w nowe technologie jest w stanie dokonać jeszcze wiekszego holokaustu. Moim zamiarem było stworzenie zimnej, pozbawionej uczuć sceny, w ktorej główna bohaterka jest zarazem piękną i bestią.
Napisano 2 Styczeń 200619 l temat oka...tylko mam zastrzezenie co do tego pomnika: imo moze byc malo czytelne jak go umiescisz az tak daleko w kadrze. Moze lepiej byloby gdyby akurat obok niego przebiegala czy cus? Enyłej powodzenia & pozdrawiam
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor na motyw pomnika jako tej pięknej częsci wpadłem dopiero pisząc opis, niejest to więc jedyny objaw "piękna" w tej pracy, piękna ma być cała restauracja a nawet zewnętrzne piękno tych ludzi co gapią się :) a pomnik stojąc daleko może symbolizować niedościgniony wzór i długą drogę jaką każdy przemierza żeby się do niego zbliżyc ale nie wchodziłbym aż tak głęboko:)
Napisano 2 Styczeń 200619 l eol -> tak, kadr powinieneś dobrze przemyśleć :) wiam w Bitwie i powodzenia życzę :)
Napisano 9 Styczeń 200619 l Autor zmienilem troche kadr scena nabrala dynamizmu i poki co bede sie trzymal tego ujecia zobaczymy co wyjdzie :)
Napisano 21 Luty 200619 l Autor mysle ze taka sceneria dobrze odda atmosfere zimna,braku uczuc i grozy
Napisano 22 Luty 200619 l Autor na ostatnia chwile:) planuje jeszcze dorobic ludzi zmiazdzonych krew na nozach i pare innych rzeczy ale juz dzis niezdazylem
Napisano 23 Luty 200619 l Autor dzieki deus, lolipop, ciesze sie ze sie podoba. Deus mysle nad tym cieniem ale z oswietlenia sceny w ktorej swiatlo pada z poziomu horyzontu głównie i jest bardzo rozproszone nie wynika mi zeby ten cien mial sie pojawic pod spodem, spróbuje to troche przyciemnic zobacze co wyjdzie
Napisano 26 Luty 200619 l Moze nie cien stricte pod spodem, ale cien biegnacy od "nog" w ktoras strone, bo teraz to troche jak wklejone wyglada :P fajnie by bylo gdybys dostal nominacje... szkoda takiej fajnej pracy - dobrze sie zapowiada :) btw, robisz to mysza, czy tabletem ?
Napisano 26 Luty 200619 l stary...piekna robota...teraz to dopiero zauwazylem...i wedlug mnie pobiles wszytkichty i deus...imo
Napisano 26 Luty 200619 l Autor dzieki za wiatr w skrzydla:) jesli sie uda przejsc nominacje to szybko dopieszcze scenke bo niemialem juz czasu przed koncem terminu a jak nieprzejde tez skoncze tylko moze troche pozniej :P pozdrawiam deus tabletem graphire A6 mysza chyba niedlabym rady zwlaszcza gradienty, trzebaby sie sporo naklikac zmieniajac opacity a co ty robisz mysza??
Napisano 26 Luty 200619 l eol, nie - graphire3 a5 :D Pytam bo troche mi styl pod "myszkowy" zachodzi ;)
Napisano 26 Luty 200619 l Autor giorgione dzieki! twojego miecza itak nieprzebije ;) deus, może ci sie tak wydaje bo ostatnio staram sie wiecej myslec niz malowac eliminujac przypadkowosc :) mozliwe ze zabraklo przez to troche finezji..
Napisano 9 Marzec 200619 l Autor ok to i ja cos wrzuce, bardzo was prosze napiszcie co byscie zmienili
Napisano 9 Marzec 200619 l shit...... zajebiste, uchwyciles taki nie zimny, a chlodny klimat :] a te pole szkieletow.tylko te samoloty - nie wiem czy nie sa zbedne. pozdro
Napisano 9 Marzec 200619 l Moim zdaniem mirror dobrze pracce zrobił...ja osobiście podbiłbym troszke kontrast nasycił kolorki (ale tylko te na pierwszym planie) i machnał przebijajace sie przez te mgłe słonko...oo i moze pobrudzić by jej syrki? Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200619 l faktycznie maszyno-pani wyglada jak nowa a wybila cala armie. moze jakies dziury pokulach, rysy, głębokie zadrapania.... something like that... :P
Napisano 9 Marzec 200619 l Bardzo mi sie podoba - albo 1 albo 2 napewno sie nalezy-kompozycjai kolory sa naprawde fajowe. Na 100% by to bylo 1 miejsce tylko troszke mi sie wydaje ze odchodzi od tematu - Generalnie jestes na 100 w finale! trzymam kciuki
Napisano 9 Marzec 200619 l Autor wielkie dzieki staszek :) ale nie wydaje mi sie zebys mial racje:P niewiem czy ogladales inne prace jest baardzo wysoki poziom:)
Napisano 9 Marzec 200619 l no to prawda szczerze nie przejzalem wszystkich nie mam kiedy..pozatym cos chyba czsem nie odswierza dobrze i ogladanie trwa za dlugo - wiesz nie zawsze trafiam na ostatnia wersje jakiejs pracki - twoja poprostu mi sie podoba
Napisano 10 Marzec 200619 l Dzieki Eol- Twoja praca tez do mnie przemawia :) ma super kolory 3mam kciuki ps. wiem ze wiedziałes :)
Napisano 12 Marzec 200618 l Jeden minusik - nie uważasz, że ta machina powinna się lekko zpadać w gruncie pod wpływem ciężaru własnego? No chyba, że jest ultra-lekka, albo grunt to zmrożona skała ;)