eol Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 ok oto opis, przepraszam za błedy ale pisałem w pośpiechu Piekne ,idealne, wytworzone sztucznie ludzkie cialo sprzężone z maszyna tworzy bestie do zabijania. Akcja rozgrywa sie w przyszlosci,faszystowska Ideologia czystości rasowej odżyła i bogata w nowe technologie jest w stanie dokonać jeszcze wiekszego holokaustu. Moim zamiarem było stworzenie zimnej, pozbawionej uczuć sceny, w ktorej główna bohaterka jest zarazem piękną i bestią.
JmTm00 Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 temat oka...tylko mam zastrzezenie co do tego pomnika: imo moze byc malo czytelne jak go umiescisz az tak daleko w kadrze. Moze lepiej byloby gdyby akurat obok niego przebiegala czy cus? Enyłej powodzenia & pozdrawiam
eol Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 na motyw pomnika jako tej pięknej częsci wpadłem dopiero pisząc opis, niejest to więc jedyny objaw "piękna" w tej pracy, piękna ma być cała restauracja a nawet zewnętrzne piękno tych ludzi co gapią się :) a pomnik stojąc daleko może symbolizować niedościgniony wzór i długą drogę jaką każdy przemierza żeby się do niego zbliżyc ale nie wchodziłbym aż tak głęboko:)
Leru Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 eol -> tak, kadr powinieneś dobrze przemyśleć :) wiam w Bitwie i powodzenia życzę :)
kubi Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Master ma racje, kolory fajne ale to ujecie takie nienaturalne.
eol Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 zmienilem troche kadr scena nabrala dynamizmu i poki co bede sie trzymal tego ujecia zobaczymy co wyjdzie :)
eol Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 no to do dziela :) zostalo 2 dni wiec powinienem zdazyc
eol Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 mysle ze taka sceneria dobrze odda atmosfere zimna,braku uczuc i grozy
yuki Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 fajny zimny klimat-nie zaprzepaść tego nadgorliwością,powodzenia :)
eol Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 na ostatnia chwile:) planuje jeszcze dorobic ludzi zmiazdzonych krew na nozach i pare innych rzeczy ale juz dzis niezdazylem
KatarzynaKoleta Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Podoba mi sie bardzo detal "pojazdu" i perspektywa. Powodzenia :)
Drakula Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 fajne, ale praca az prosi sie o cien pod ta pania :P
eol Napisano 23 Luty 2006 Autor Napisano 23 Luty 2006 dzieki deus, lolipop, ciesze sie ze sie podoba. Deus mysle nad tym cieniem ale z oswietlenia sceny w ktorej swiatlo pada z poziomu horyzontu głównie i jest bardzo rozproszone nie wynika mi zeby ten cien mial sie pojawic pod spodem, spróbuje to troche przyciemnic zobacze co wyjdzie
maronski Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 naprawdę podoba się pracka. Jest tu uchwycony super klimat.
Drakula Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Moze nie cien stricte pod spodem, ale cien biegnacy od "nog" w ktoras strone, bo teraz to troche jak wklejone wyglada :P fajnie by bylo gdybys dostal nominacje... szkoda takiej fajnej pracy - dobrze sie zapowiada :) btw, robisz to mysza, czy tabletem ?
miwt Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 stary...piekna robota...teraz to dopiero zauwazylem...i wedlug mnie pobiles wszytkichty i deus...imo
eol Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 dzieki za wiatr w skrzydla:) jesli sie uda przejsc nominacje to szybko dopieszcze scenke bo niemialem juz czasu przed koncem terminu a jak nieprzejde tez skoncze tylko moze troche pozniej :P pozdrawiam deus tabletem graphire A6 mysza chyba niedlabym rady zwlaszcza gradienty, trzebaby sie sporo naklikac zmieniajac opacity a co ty robisz mysza??
Drakula Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 eol, nie - graphire3 a5 :D Pytam bo troche mi styl pod "myszkowy" zachodzi ;)
eol Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 giorgione dzieki! twojego miecza itak nieprzebije ;) deus, może ci sie tak wydaje bo ostatnio staram sie wiecej myslec niz malowac eliminujac przypadkowosc :) mozliwe ze zabraklo przez to troche finezji..
eol Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 ok to i ja cos wrzuce, bardzo was prosze napiszcie co byscie zmienili
Grudzien Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 shit...... zajebiste, uchwyciles taki nie zimny, a chlodny klimat :] a te pole szkieletow.tylko te samoloty - nie wiem czy nie sa zbedne. pozdro
JmTm00 Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Moim zdaniem mirror dobrze pracce zrobił...ja osobiście podbiłbym troszke kontrast nasycił kolorki (ale tylko te na pierwszym planie) i machnał przebijajace sie przez te mgłe słonko...oo i moze pobrudzić by jej syrki? Pozdrawiam
Grudzien Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 faktycznie maszyno-pani wyglada jak nowa a wybila cala armie. moze jakies dziury pokulach, rysy, głębokie zadrapania.... something like that... :P
eol Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 thats all folks :) wersja ostateczna w pierwszym poscie
staszek Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Bardzo mi sie podoba - albo 1 albo 2 napewno sie nalezy-kompozycjai kolory sa naprawde fajowe. Na 100% by to bylo 1 miejsce tylko troszke mi sie wydaje ze odchodzi od tematu - Generalnie jestes na 100 w finale! trzymam kciuki
eol Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 wielkie dzieki staszek :) ale nie wydaje mi sie zebys mial racje:P niewiem czy ogladales inne prace jest baardzo wysoki poziom:)
staszek Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 no to prawda szczerze nie przejzalem wszystkich nie mam kiedy..pozatym cos chyba czsem nie odswierza dobrze i ogladanie trwa za dlugo - wiesz nie zawsze trafiam na ostatnia wersje jakiejs pracki - twoja poprostu mi sie podoba
yuki Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Dzieki Eol- Twoja praca tez do mnie przemawia :) ma super kolory 3mam kciuki ps. wiem ze wiedziałes :)
moccom Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Jeden minusik - nie uważasz, że ta machina powinna się lekko zpadać w gruncie pod wpływem ciężaru własnego? No chyba, że jest ultra-lekka, albo grunt to zmrożona skała ;)
Rekomendowane odpowiedzi