polka dot Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 dlaczego zmieniono wyświetlanie nowych postów? a może to ja coś popsułem? chodzi o to że od zmiany silnika vb czy cośtam co się działo jakiś czas temu, nie wyświetla nowych postów 24h wstecz ale jakoś tak mało czasem nawet jeden temat gdzie reszte miałem nie sprawdzanych, gdzieś to się ustawia, czy jak? pozdr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 no nie wiem kome ja w parwdzie nigdy z NP nie kożystam ale wydaje mi się ze jest ok może coś w opcjach pozmieniałes z wyświatlaniem, przywróć sobie domyslne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 to chyba to : http://max3d.pl/forum/profile.php?do=editoptions Opcje wyswietlania watków -> Domyslne ustawienia historii watków Opcja ta pozwala Ci ukryc watki powstale wczesniej, niz zadeklarowany przez Ciebie okres czasu. Domyslne ustawienia historii watków: Przestaw !! 3m sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 hehe Hindus to nie to zmienil sie adres linka "nowe posty" na getnew (a bylo getdaily) ja tam mam i tak startową strone z getdaily Adku - mozna bylo by to poprawic ? (pewnie przez tą aktualizację) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 aha - to nowe posty :) ja z tego nie korzystam wogoli - ide sie wstydzic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 hihi, pierwszy raz wlaczylem zakladke Nowe Posty. ;) Tez sie pojde wstydzic. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Idzcie sie wstydzic... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Nauczyłem się korzystać z tego "Nowe Posty". Na początek takie pytanie: Da się zwiększyć ilość wyswietlanych wątków na stronę? Obecnie jest 25. Można to ustawić na np. 50? :) Ewentualnie w w profilu usera dać opcję, za pomocą której każdy mógłby sobie to ustawiać (chociaż to chyba wiązałoby się z niewielką zmianą w bazie i silniku etc.) Coś takiego jak w przypadku ilości wyświetlanych postów w wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Nauczyłem się korzystać z tego "Nowe Posty" Gratulujemy! Nagrodę otrzyma Pan pocztą. --------------------------------- no, już myślałem że sie obrazisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 No co, całe życie się człowiek uczy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 poprawilem, sprawdzcie czy jest ok teraz. Jest po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 wszystko jest juz jak dawniej :> tnx Adku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 eee, teraz jest bez sensu - było lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi