Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

tak sobie postanowilem pocwiczyc robienie wnetrz i oswietlanie w v-ray i powstalo cos takiego. nie mam coto mogloby byc ale wyglada chyba na jakies biuro. jeszcze troszke do zrobienia pozostalo, zobaczym jak sie to zakonczy /i kiedy/...

testinterior9kn.th.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jest dobrze, co bym poprawił, czarne materiały, listwy podłogowe, coś na oknach i sufit nieco podniósł,

Napisano
  • Autor

thx xev. to pomieszczenie ma pelno bugow bo niesadzilem ze rozwine to scene do takiego stopnia. oczywiscie jeszcze bedzie wiele zmian /na lepsze/ lecz juz moj komputer ledwo dycha i niewiem ile dam jeszcze rady wprowadzic w ta scene.

co do rendera to malo wyrazista jest /swiatla na suficie/.

a ta kolumna z tylu to zupeny niewypal beda tam drzwi albo cos jeszcze kozackiego wymysle ;->

Napisano

monitor jest za bardzo napakowany ms'em tekstura fotela jest bardzo słaba, całkiem nierealistyczna, z okien przydalby sie lekki glow, pozdrawiam

Napisano

dziwny ten fotel, po prawej, i chyba environment bym zmienil, a te "promienie slonca" na podlodze chyba troszke dluzsze powinny byc, bo okna duze a te cienie male/krotkie

pozdr !

Napisano

Slabe tekstury foteli, monitor cos nie teges :>. Nie wiem skad wzielo ci sie to lekko zielone swiatlo na biurku oO. Trochu wysoko to biuro jest, patrzac na fote :>

Napisano

Mnie także się podoba scenka. Niepodobają mi się jedynie tekstury na fotelu i widok za oknem. Nie pasuje do takiego otoczenia...

Napisano
  • Autor

w oknacj nie ma futryn ani szyb :-D. zmienilem wszystko o czy mowiliscie ale moj komp tego nieprzemieli :-(, scenka do odstawki bedzie czekala na lepsze czasy. dzieki za opinie i porady.

KONIEC /narazie/

Napisano

materiały kuleją i scenka trochę pusta ale za to oświetlenie mi się podoba fajnie wyszło no poza tym czymś co na stole widać pracuj dalej a będzie spoko:D