Napisano 3 Styczeń 200619 l tak sobie postanowilem pocwiczyc robienie wnetrz i oswietlanie w v-ray i powstalo cos takiego. nie mam coto mogloby byc ale wyglada chyba na jakies biuro. jeszcze troszke do zrobienia pozostalo, zobaczym jak sie to zakonczy /i kiedy/...
Napisano 3 Styczeń 200619 l jest dobrze, co bym poprawił, czarne materiały, listwy podłogowe, coś na oknach i sufit nieco podniósł,
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor thx xev. to pomieszczenie ma pelno bugow bo niesadzilem ze rozwine to scene do takiego stopnia. oczywiscie jeszcze bedzie wiele zmian /na lepsze/ lecz juz moj komputer ledwo dycha i niewiem ile dam jeszcze rady wprowadzic w ta scene. co do rendera to malo wyrazista jest /swiatla na suficie/. a ta kolumna z tylu to zupeny niewypal beda tam drzwi albo cos jeszcze kozackiego wymysle ;->
Napisano 3 Styczeń 200619 l monitor jest za bardzo napakowany ms'em tekstura fotela jest bardzo słaba, całkiem nierealistyczna, z okien przydalby sie lekki glow, pozdrawiam
Napisano 3 Styczeń 200619 l dziwny ten fotel, po prawej, i chyba environment bym zmienil, a te "promienie slonca" na podlodze chyba troszke dluzsze powinny byc, bo okna duze a te cienie male/krotkie pozdr !
Napisano 3 Styczeń 200619 l Slabe tekstury foteli, monitor cos nie teges :>. Nie wiem skad wzielo ci sie to lekko zielone swiatlo na biurku oO. Trochu wysoko to biuro jest, patrzac na fote :>
Napisano 3 Styczeń 200619 l Mnie także się podoba scenka. Niepodobają mi się jedynie tekstury na fotelu i widok za oknem. Nie pasuje do takiego otoczenia...
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor w oknacj nie ma futryn ani szyb :-D. zmienilem wszystko o czy mowiliscie ale moj komp tego nieprzemieli :-(, scenka do odstawki bedzie czekala na lepsze czasy. dzieki za opinie i porady. KONIEC /narazie/
Napisano 3 Styczeń 200619 l materiały kuleją i scenka trochę pusta ale za to oświetlenie mi się podoba fajnie wyszło no poza tym czymś co na stole widać pracuj dalej a będzie spoko:D