technoon Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Witam !!!! po dluuuuugiej nieobecnosci prezentuje moje wydziergane autko. czekam na liczne uwagi :)
stich Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 bardzo ladna praca, ale ten "gril" odbiera scenie realizmu no i droga tez tak czysciutka. Ogolnie fajne
JohnZi Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 nie podoba mi sie, chrom beznadziejny, zreszta lakier tez. Aha i co to ma byc to na scianie, szyld??
Kr3tz Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Malo widac przez czarny lakier. Brzydkie swiatla, za to material plastiku na plus. Ogolnie wydaje sie ze jest bardzo pogiety. PS Mi sie wydaje czy widze zminiaturyzowany bak?
WToreK Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Fajoskie grafiti, takie dynamiczne ;]]] Model na tym zyskuje ;] Popracuj nad chromem, no i material opon calkiem do wymiany. Powodzenia, bo podstawy sa dobre :)
AGmakonts Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 nie za specjalnie nie wiem czym się zachwycacie, nie wiem jaki jest model bo gówno widac pzrez ten lakier ale ogólnie nie powala shadery i tekstury fatalne swiatło też takie se
Gość marcin_mocny Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 to jest napewno cartonowy model miniaka bo jak na real to za bardzo nadmuchany (brak zdecydowanych krawędzi), ale co ja mogę pisać jak 'ciemność widzę' ta studzienka też w klimacie cartonowym
hcpiter Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Pokaz siateczke modelu no i wywal te wszystie textury i shader lakieru bo ciezko jest cos wiecej powiedziec Ps Studzienka i grafyty great ;)
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 no to tak koła za duże, materiały fatalne i strasznie utrudniają przyjrzenie się samemu modelowi czyli do poprawy
technoon Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 pare poprawek .. tzn wg mnie model jest zakończony zapraszam na http://www.mini.abc.pl tam jest wiecej zdjec, a raczej jak usłyszałem "moze jedno znośne ujęcie"........
illy Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 przod wyglada imo tragicznie, gorne okolice swiatel tez ;/
Knysha Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Ehh popraw siatke, bo jest strasznie krzywo ;/
THE MANYSH TRAFO Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 chyba proporcje troche pogóbiłes no i przd faktycznie ..................
Quadysz Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 a co to za samochód? :) po kolei: 1. hmm korzytales z referek? bo przednie swiatla tak nie wygladaja, szczególnie miejsce tuz nad nimi gdzie przechodza w maske 2, 3, 4, etc. w sumie to od swiatel przednich do tylnych wszystko jest do poprawki wg mnie... nie zalamuj sie, ale to tylko przypomina mini... w sumie czarny lakier jest ok. to chyba wszystko co mi sie w miare podoba... keep working greets
Chalek Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 Quadysz, mocne slowa... ... niestety prawdziwe. Slaby model, ktory faktycznie srednio na mini wyglada, otoczenie tez slabe. Na plus dla mnie: calkiem ok lakier, oswietlenie tez moze byc. Ogolnie jest kiepsko i sporo do poprawy. Ale znam jednego goscia co robi wlasnie mini i na pewno wyjdzie mu gorszy.
Quadysz Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 heheh chalek :) to sa dopiero mocne słowa :) jak bedzie tyle w CS:S gral to nowe mini bedzie juz stare jak je skonczy :)
Gość marcin_mocny Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 poprawione?? szkoda że znów ten lakier który wszystko ukryje - wiesz, że aby dobrze się przyglądnąć należy zrobić sobie render ze zwykłym shaderkiem ZRÓB TAK
Rekomendowane odpowiedzi