Napisano 5 Styczeń 200619 l Witam !!!! po dluuuuugiej nieobecnosci prezentuje moje wydziergane autko. czekam na liczne uwagi :)
Napisano 5 Styczeń 200619 l bardzo ladna praca, ale ten "gril" odbiera scenie realizmu no i droga tez tak czysciutka. Ogolnie fajne
Napisano 5 Styczeń 200619 l nie podoba mi sie, chrom beznadziejny, zreszta lakier tez. Aha i co to ma byc to na scianie, szyld??
Napisano 5 Styczeń 200619 l Malo widac przez czarny lakier. Brzydkie swiatla, za to material plastiku na plus. Ogolnie wydaje sie ze jest bardzo pogiety. PS Mi sie wydaje czy widze zminiaturyzowany bak?
Napisano 5 Styczeń 200619 l Fajoskie grafiti, takie dynamiczne ;]]] Model na tym zyskuje ;] Popracuj nad chromem, no i material opon calkiem do wymiany. Powodzenia, bo podstawy sa dobre :)
Napisano 5 Styczeń 200619 l nie za specjalnie nie wiem czym się zachwycacie, nie wiem jaki jest model bo gówno widac pzrez ten lakier ale ogólnie nie powala shadery i tekstury fatalne swiatło też takie se
Napisano 5 Styczeń 200619 l to jest napewno cartonowy model miniaka bo jak na real to za bardzo nadmuchany (brak zdecydowanych krawędzi), ale co ja mogę pisać jak 'ciemność widzę' ta studzienka też w klimacie cartonowym
Napisano 5 Styczeń 200619 l Pokaz siateczke modelu no i wywal te wszystie textury i shader lakieru bo ciezko jest cos wiecej powiedziec Ps Studzienka i grafyty great ;)
Napisano 6 Styczeń 200619 l no to tak koła za duże, materiały fatalne i strasznie utrudniają przyjrzenie się samemu modelowi czyli do poprawy
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor pare poprawek .. tzn wg mnie model jest zakończony zapraszam na http://www.mini.abc.pl tam jest wiecej zdjec, a raczej jak usłyszałem "moze jedno znośne ujęcie"........
Napisano 11 Styczeń 200619 l a co to za samochód? :) po kolei: 1. hmm korzytales z referek? bo przednie swiatla tak nie wygladaja, szczególnie miejsce tuz nad nimi gdzie przechodza w maske 2, 3, 4, etc. w sumie to od swiatel przednich do tylnych wszystko jest do poprawki wg mnie... nie zalamuj sie, ale to tylko przypomina mini... w sumie czarny lakier jest ok. to chyba wszystko co mi sie w miare podoba... keep working greets
Napisano 11 Styczeń 200619 l Quadysz, mocne slowa... ... niestety prawdziwe. Slaby model, ktory faktycznie srednio na mini wyglada, otoczenie tez slabe. Na plus dla mnie: calkiem ok lakier, oswietlenie tez moze byc. Ogolnie jest kiepsko i sporo do poprawy. Ale znam jednego goscia co robi wlasnie mini i na pewno wyjdzie mu gorszy.
Napisano 11 Styczeń 200619 l heheh chalek :) to sa dopiero mocne słowa :) jak bedzie tyle w CS:S gral to nowe mini bedzie juz stare jak je skonczy :)
Napisano 11 Styczeń 200619 l poprawione?? szkoda że znów ten lakier który wszystko ukryje - wiesz, że aby dobrze się przyglądnąć należy zrobić sobie render ze zwykłym shaderkiem ZRÓB TAK