Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam !!!!

po dluuuuugiej nieobecnosci prezentuje moje wydziergane autko. czekam na liczne uwagi :)

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ladna praca, ale ten "gril" odbiera scenie realizmu no i droga tez tak czysciutka. Ogolnie fajne

Napisano

nie podoba mi sie, chrom beznadziejny, zreszta lakier tez. Aha i co to ma byc to na scianie, szyld??

Napisano

Malo widac przez czarny lakier. Brzydkie swiatla, za to material plastiku na plus. Ogolnie wydaje sie ze jest bardzo pogiety.

PS Mi sie wydaje czy widze zminiaturyzowany bak?

Napisano

Fajoskie grafiti, takie dynamiczne ;]]] Model na tym zyskuje ;] Popracuj nad chromem, no i material opon calkiem do wymiany. Powodzenia, bo podstawy sa dobre :)

Napisano

nie za specjalnie nie wiem czym się zachwycacie, nie wiem jaki jest model bo gówno widac pzrez ten lakier ale ogólnie nie powala shadery i tekstury fatalne swiatło też takie se

Napisano

to jest napewno cartonowy model miniaka bo jak na real to za bardzo nadmuchany (brak zdecydowanych krawędzi), ale co ja mogę pisać jak 'ciemność widzę'

ta studzienka też w klimacie cartonowym

Napisano

Pokaz siateczke modelu no i wywal te wszystie textury i shader lakieru bo ciezko jest cos wiecej powiedziec

Ps Studzienka i grafyty great ;)

Napisano

no to tak koła za duże, materiały fatalne i strasznie utrudniają przyjrzenie się samemu modelowi czyli do poprawy

Napisano

przod wyglada imo tragicznie, gorne okolice swiatel tez ;/

Napisano

a co to za samochód? :)

po kolei:

1. hmm korzytales z referek? bo przednie swiatla tak nie wygladaja, szczególnie miejsce tuz nad nimi gdzie przechodza w maske

2, 3, 4, etc. w sumie to od swiatel przednich do tylnych wszystko jest do poprawki wg mnie... nie zalamuj sie, ale to tylko przypomina mini...

w sumie czarny lakier jest ok. to chyba wszystko co mi sie w miare podoba...

keep working

greets

Napisano

Quadysz, mocne slowa...

... niestety prawdziwe.

Slaby model, ktory faktycznie srednio na mini wyglada, otoczenie tez slabe. Na plus dla mnie: calkiem ok lakier, oswietlenie tez moze byc. Ogolnie jest kiepsko i sporo do poprawy. Ale znam jednego goscia co robi wlasnie mini i na pewno wyjdzie mu gorszy.

Napisano

heheh chalek :) to sa dopiero mocne słowa :) jak bedzie tyle w CS:S gral to nowe mini bedzie juz stare jak je skonczy :)

Napisano

poprawione?? szkoda że znów ten lakier który wszystko ukryje - wiesz, że aby dobrze się przyglądnąć należy zrobić sobie render ze zwykłym shaderkiem

ZRÓB TAK