Napisano 12 Kwiecień 200618 l Autor Witam, lista osób deklarowanych: RA AGmakonts (+ 3 friends ???) chveti (+ 1 friend ???) Barcisz (+2 friends) Tweety slim_sandman Shalivan Lis Kosmoski nielot007 pikSar razor Vorek Scud pitekkk ------------------------------- Możliwe że dopisany zostanie KLICEK i Predator... dowiem się w okolicach piątku. Zachęcam jeszcze do dopisywania się :) Pozdrawiam.
Napisano 12 Kwiecień 200618 l no to troche typa bedzie :D naliczylem 21 z kumplami :) nie liczac klicka i predatora :)
Napisano 14 Kwiecień 200618 l jezeli macie jakies pytania jeszcze to dzwoncie tak jak juz mowiłem moj GSM u mnie, u chvetiego, knyszy, Barcisza mozna dostac. Tylko na miłość boską przedstawiajcie się:P
Napisano 14 Kwiecień 200618 l tiaa... "Dzień dobry. Tutaj Osiedlowe Kółko Różancowe Radia Maryja..." :P to kto w końcu po nas wyjdzie na peron w Gliwicach? bo od tego ktosia poproszem numer telefoniku na PMa :] Pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Autor Umówiłem się z organizatorem o 13:30 na pentli tramwajowej ale jednakże większość dotrze do 10:30 ...proponuje zebrać się na rynku i poszukać siedziska do 13 ;)
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Umówiłem się z organizatorem o 13:30 na pentli tramwajowej E to ja już niewiem co i jak wogóle. chveti -> Sendnij mi swój numer kom. Żeby jakby co się odnaleźć na miejscu.
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Autor Lis - my Was i siebie pozbieramy z dworca i przystanku autobusowego a jak już będziemy w kupie to ruszymy tam na pętle. Co do numeru koma to poproś AG'a ..bo nie wiem czyją komórkę będę miał w dzień wyjazdu...ale dzień przed wam powiem ;) Daj swój na PM'a to wyśle SMS'a z któregoś :P
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Autor A więc, 14 dni do meetingu i aktualna lista: RA - 100% AGmakonts (+ 3 friends ) - 100% chveti (+ 2 friends ???) - 100% Barcisz (+2 friends) - 100% tweety - 100% slim_sandman (+ 1 friend ???) - 100% Shalivan - 100% Lis - 100% Kosmoski - 90% nielot007 - 100% pikSar - 100% razor - 100% Vorek - 100% Scud - 100% pitekkk - 100% knysha (+ 1 friend) - 100% mkk3a (+ 1 friend) - 70% Czyli na dzień dzisiejszy 26 osób jeśli dobrze policzyłem :) Pozdrawiam.
Napisano 15 Kwiecień 200618 l dopisz jeszcze mnie (+1 friend) na razie jakies 70% szans, ale lepzse to niz nic ;)
Napisano 15 Kwiecień 200618 l mkk3a: wejdź jeszcze tutaj. ekipa z wro jedzie Zorganizowanym Transportem Bojowym czyli ciapongiem :D http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=25742 Pozdrawiam
Napisano 15 Kwiecień 200618 l Autor Wyedytowałem :D będzie jazda :D Może pikSar weźmie laptopa to później jak znajdziemy jakiś dostęp do neta to można na żywo relacje robić ;D
Napisano 15 Kwiecień 200618 l tez chyba bede miał cyfre jesli zdobęde nowa karte bo z 16 mb to sie nie opłaca brac
Napisano 15 Kwiecień 200618 l no i o to mi chhodziło to ja nie biore :P AGmakonts jak coś to mojee 128 moge wziąść jak chcesz
Napisano 15 Kwiecień 200618 l upz no właśnie miałem sie spytać czy używasz Sd-ków. :) no to chyba jednak nie ma sensu pchać SD do gniazde kompakt flash 'LOL' :P chyba że ktoś ma na sd i sie przyda :)
Napisano 15 Kwiecień 200618 l Autor ja raczej z 256 czy 512 będę także o niedobór materiału się nie martwcie ;)
Napisano 16 Kwiecień 200618 l Autor małe zmiany : Generał_Tatarin nie jedzie. Nie wiem co z Kosmoski'm. i sensacja spotkania: kliment_woroszyłow powiedział mi że postara się dotrzeć na spotkanie :) lecz w meczu udziału nie weźmie z wiadomych powodów. JUŻ TYLKO 12 DNI! Pozdrawiam.
Napisano 17 Kwiecień 200618 l To dostanie z markera :-) Z kulki rzeklbym, no chyba, ze chcesz bic lufa tudziez butla od gazu ;]
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Autor jakieś sugestie ;> ? Teraz zadanie : kto zgadnie kto jest na plakacie dostanie ode mnie 3 kulki gratis :D (do zużycia a nie w dupę ;] )
Napisano 18 Kwiecień 200618 l moze takie prozaiczne pytanie,ale jakoś nie daje mi spokoju... jak są te maski, to one tylko zasłaniają twarz, wlosy są odsłonięte. w takim razie co z długowłosymi? :) jesli dostane taką kulką farbą to potem bedzie jakis problem aby porzadnie domyć włosy i pozbyć się tych resztek farby?
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Farba sie zmywa - wystarczy troche wody i mydla (w przypadku ubran) - do wlosow raczej wystarczy normalny szampon. Imo wez sobie jakas chuste czy cus ;>. Maski przewaznie zaslaniaja cala twarz, uszy i czesc szyji ;> EDIT: Wiekszosc stosowanych masek to jedne z tych ;> W moim miescie stosujemy takie maski:
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Autor mkk3a - zwykły barwnik spożywczy , jak świeże to wystarczy przetrzeć włosy chusteczką... Maski oferowane nam są takie :
Napisano 18 Kwiecień 200618 l moze takie prozaiczne pytanie,ale jakoś nie daje mi spokoju... jak są te maski, to one tylko zasłaniają twarz, wlosy są odsłonięte. w takim razie co z długowłosymi? :) jesli dostane taką kulką farbą to potem bedzie jakis problem aby porzadnie domyć włosy i pozbyć się tych resztek farby? wyczuwam niskie morale zawodników jeżeli już myslą o head-shotach na swojej głowie :P ;)
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Hie hie hie ^^. Tylko nie rozwieszajcie tego po miescie xD. I tak btw. chcialbym jeden egzemplarz dla mnie ;>
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Hie hie hie ^^. Tylko nie rozwieszajcie tego po miescie xD. I tak btw. chcialbym jeden egzemplarz dla mnie ;> to jak będzie mozliwość to też poprosze :)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor Panowie najwyżej do pojutrza (do 21.04.06 ) chcę mieć potwierdzenia od ludzi którzy jadą , ponieważ w piątek dzwonie z potwierdzeniem ilości osób na zlot ...jeśli ktoś się nie zgłosi a przyjedzie - może zabraknąć sprzętu na miejscu! RA - 100% AGmakonts (+ 3 friends ) - 100% chveti (+ 2 friends ???) - 100% Barcisz (+3 friends) - ??? tweety - 100% slim_sandman (+ 1 friend ???) - 100% Shalivan - 100% Lis - 100% Kosmoski - ??? nielot007 - 100% pikSar - 100% razor - ??? Vorek - 100% Scud - 100% pitekkk - 100% knysha (+ 1 friend) - 100% mkk3a (+ 1 friend) - ??? KLICEK - ??? Predator - ??? Łukasz_s - (+girlfriend???) Osoby ze znakiem zapytania proszę o kontakt tu , lub gg (2655361). Kto jeszcze mi nie przesłał numeru na komórkę to proszę PM'a. Pozdrawiam. PS.Panowie - mogę wydrukować kilka plakatów b&w to sobie zbierzecie podpisy i będzie pamiątka ;) Kasę oddacie na zlocie :) Jak ktoś chce niech mówi na PM'a ( a3 b&w 3,5zł)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l aha taka rada jak ktos bedzie miał teraz swoj pierwysz raz, wexcie jakieś cięższe trepy bo w cieniutkich adidaskach to sie moze głupio po tych gruzach skakać
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Ee ja adidaski biore ;>. W adidaskach sie szybciej biega i ciszej skrada ;D ]:=>