jckob Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Prosze o opinie i rady. Niemam pomyslu na teksture terenu(trawy) moze ktos mi pomoze. Jeszcze bedzie wiecej szczegulow i grobow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jckob Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2006 no i to jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 ty no nawet ciekawie to wyglada, chociaz miejscami wydaje sie byc zbyt low poly. Trawke dalbym zielona na wzgorzach, a tu gdzie sa groby to taka juz sucha wyschnieta:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 fajne fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Mi także wygląda to na zbyt lowpoly. Jeśli finalny kadr będzie z bliska (zwłaszcza blisko podłoża) to spróbuj może zrobić trawkę za pomocą procedur fur lub hair. Jeśli z oddali, to rzeczywiście wysarczy tekstura - poszukaj na necie. Mam wrażenie, że te wszystkie pręty, ściany i dziury są tak "na siłę" powyginane - nienaturalnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidelpatcha Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 A ja proponuję śnieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 jezeli to cmentarz to wiele więcej grobów, proponuje ponury, deszczowy klimat i czekam na nastepne renderki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 na razie ciekawie to wygląda, pamiętaj że jest to cmentarz więc klimat musi tu być jakiś taki bardziej ponury, fajnie by to wyglądało w scenie w nocy, wiesz ciemno i tak straaaasznie, może jeszcze jakaś ręka wytsajaca z grobu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi