Gr3gorius Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 No to może ja coś pokaże:D wiem, że kicha no ale cóż... Mam nadzieję, że kiedyś będzie wyglądał jak na Blade'a przystało... [ATTACH]28803[/ATTACH]
Hubi Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 hehe, powiem że jak sie patrzy na twarz to ma coś ze Snipes'a ;)
piotrek Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Now sumie to tak: Modeling - okropne lowpoly - ile to ma 100? Tekstura zbyt rozciągnięta. Shadery, oświetlenie, rendering - no cóż, chyba nie poświęciłeś na to zbyt dużo czasu. Wadą jest także brak tła. Wygląda jaky zaraz za parkingiem było jakieś urwisko. Szczerze mówiąc, to wygląda na jakąś starutką grę z czasów, kiedy rządziło commodore. Mimo wszystko się nie zniechęcaj - następna pracka będzie lepsza :) pozdr
ultek Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 hehe spoko, jakos mi sie kojarzy bardzo z niskobudzetowymi grami "gazetowych" produkcji :P
Knysha Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Buehehehehe nie nooooo... Zabilo mnie *rotfl* XDDDDDD Czekaj podniose sie z podlogi *podnosi sie z podlogi*: Taaa, popracuj troche wiecej ;DDDDD
Shogun 3D Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Nie martw się. Poczatki zawsze sa trudne. Z czasem jak sie poduczysz będziesz wymiatał jak najlepsi tutaj.
Gr3gorius Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 No niestety jeszcze dużooooo godzin przede mną hehehe
mileS Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Sam sie tym bawie nie caly tydzien i narazie umiem tylko wymodalowac monitor LCd lub prosta twarz(bez textur) wiec za bardzo nie moge cie skrzyczec ale troszke to wyglada jak klocki lego :D.
Rekomendowane odpowiedzi