Napisano 8 Styczeń 200619 l No to może ja coś pokaże:D wiem, że kicha no ale cóż... Mam nadzieję, że kiedyś będzie wyglądał jak na Blade'a przystało... [ATTACH]28803[/ATTACH]
Napisano 8 Styczeń 200619 l Now sumie to tak: Modeling - okropne lowpoly - ile to ma 100? Tekstura zbyt rozciągnięta. Shadery, oświetlenie, rendering - no cóż, chyba nie poświęciłeś na to zbyt dużo czasu. Wadą jest także brak tła. Wygląda jaky zaraz za parkingiem było jakieś urwisko. Szczerze mówiąc, to wygląda na jakąś starutką grę z czasów, kiedy rządziło commodore. Mimo wszystko się nie zniechęcaj - następna pracka będzie lepsza :) pozdr
Napisano 8 Styczeń 200619 l hehe spoko, jakos mi sie kojarzy bardzo z niskobudzetowymi grami "gazetowych" produkcji :P
Napisano 8 Styczeń 200619 l Buehehehehe nie nooooo... Zabilo mnie *rotfl* XDDDDDD Czekaj podniose sie z podlogi *podnosi sie z podlogi*: Taaa, popracuj troche wiecej ;DDDDD
Napisano 8 Styczeń 200619 l Nie martw się. Poczatki zawsze sa trudne. Z czasem jak sie poduczysz będziesz wymiatał jak najlepsi tutaj.
Napisano 8 Styczeń 200619 l Sam sie tym bawie nie caly tydzien i narazie umiem tylko wymodalowac monitor LCd lub prosta twarz(bez textur) wiec za bardzo nie moge cie skrzyczec ale troszke to wyglada jak klocki lego :D.