Napisano 8 Styczeń 200619 l Elo. Mam problem ściągnałem Service Packa 1 do 3ds Maxa 8 i jak właczam program to ładowanie zatrzymuje się na napisie starting 3ds max i nic sie nie dzieje tylko zżera pamięć. Pozdro
Napisano 9 Styczeń 200619 l I zapycha proca, też to mam, tylko problem w tym, że nie wiem czemu tak się robi.
Napisano 11 Styczeń 200619 l ...a używasz może brazila? U mnie to przez niego nie chciał się ładować max (brazil 1.2.58). Gdy to poprawiłem problem zniknął.
Napisano 11 Styczeń 200619 l Spróbuj wyrżnąc wszelkie plugi i renderery, zainstalowac SP1 i dopiero potem stawiać plugi i renderery
Napisano 11 Styczeń 200619 l mam taki sam problem... sprobowalem zrobic tak jak radzisz Shogunie ale niestety tak tez nie dziala.. przynajmiej w moim przypadku
Napisano 12 Styczeń 200619 l a ja jeszcze dodam, że na dwuch kompach z tym samym maxem tymi samymi pluginami na jdenym działa na drugim nie :D
Napisano 12 Styczeń 200619 l kurczaki... od czego to jest uzaleznione? a moze system wywala? taki sam system jest zainstalowany?
Napisano 12 Styczeń 200619 l systemy są różne na jednym jest xp amerykański n drugim polski (działa na amerykańskim)