Mortom Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Jak widać (lub nie widać) jest to wektor. niestety nie mam Tablecika więć męcze wszystko myszkom. Jest to WIP bo może kiedyś jeszzce tło zrobie. Nie jest to jakieś wielkie dzieło ale co mi tam.... ide na żywioła. Pewnie dostane baty za anatomie lub siakeś inne NIEDORóBY. Siemka wszystkim P.S. I znowu męcze was moimi wektorami.
smart Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 wcale nie męczysz mnie he he całkiem ładna praca,fryzura jest ładnie zrobiona i koloryastycznie mi sie podoba,na temat anatomii sie nie wypowiadam, bo sie nie znam, ale chyba nie jest najlepiej. pozdrawiam:)
Shogun 3D Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Hmmm... z anatomią nienajgorzej, napisz jeszcze w czym robiłeś.
Mortom Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 Shogun 3D - jak zwykle stały mój repertuar. Czyli Xara X i Photoshopik - korekta barw i malutki blurek. P.S. Usiłowałem przenieść troche klimatu z mangi. Ale czy mi sie udało... hmmm sam niewiem... pewnie nie.
mikemayday Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Hmmm... z anatomią nienajgorzej No nie wiem... Ręce za krótkie, głowa za duża, piersi za wysoko, lewe ramię malutkie. Poćwiczyłbym jednak anatomię na Twoim miejscu. Polecam http://danzig.lunarpages.com/~iseeno3/files/loomisfiguredrawing.pdf Ale styl całkiem niezły!
grim666 Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Anatomia, proporcje, perspektywa zwalone bardzo mocno. ale na pierwszy rzut oka ciekawe wrażenie robią kolory.
Rekomendowane odpowiedzi