Napisano 11 Styczeń 200619 l mam pytanie co sondzicie o tej kaustyce??? co ew . zminic ?? to projekt edukacyjny .. :) nic ambitnego...
Napisano 11 Styczeń 200619 l Ścianka buteli jakś dziwna. Dno jest płaskie, a w butelkach jeszcze takiego jeszcze chyba nie widziałem :)
Napisano 11 Styczeń 200619 l Przy kałstyce szyjki tak niezabardzo reszta w miare dobrze. Tak przy okazji zabójczo wygląda kałstyka gazującej wody poprostu poraża (przynajmniej mnie)
Napisano 11 Styczeń 200619 l Autor no włąsnie ale nie moge z tego dna pogróbic bo uzyłem shell i albo pogróbie wszystko albo nic :/...
Napisano 13 Styczeń 200619 l Też myślę że efekt kaustyki za wyrażny bardziej pasuje do szklanej gdyby był słabszy i bardziej rozmyty to by pasował
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor no nie ma gwintu bo to obiekt testowy :P no włąsnie jak szkło wygląda ale kurcze nie moge osiagnac efektu plasticu..:/... a kaustyka no tak rozmyta ..... ale jak :)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Właściwie efekt jaki daje kaustyka jest uzależniony od materiału, a i ważna jest ilośc fotonów bo jak będzie za duża to i efekt będzie bardzo ostry
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor no jak to .... ja jak w vray w opcjach swiateł zwiekszam ilosc fotonów to mam przepalony render.... mam ustawione 1 wcale nie jest ostrzejesze :/