Drakula Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Hmm... w przerwie miedzy paroma projektami, glowkowaniem nad bitwa, splodzilem sobie takie cos. Sklejane z przeroznych fotek z sxc.hu. Jakies 3, 4 godzinki. Troche podmalowane itp. Kontur drzewka z jakiegos zdjecia (ale teksturowany wlasnorecznie :] ) Jezeli takie sklejanie / podmalowywanie to juz nie matte painting, to bardzo prosze mnie uswiadomic :]
kengi Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 matte painting nie do konca okresla sposob tylko to do czego sie go uzywa. czyli jak ty to zrobisz nikogo nie interesuje. ma byc uzyteczne w danym ujeciu. a to mi sie tak srednio widzi... plaskie bardzo.
Łukasz Jaskólski Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 dobre Myslałem ze drzewko to fota :) Kolor trawy i wogole ta łaczka ładnie wyszła . Ta skarpa mała po prawej mało przekonująca. Ta z lewej ma chyba za duzo detalu bo nie czuć przestrzeni jak zauważył Kengi. I światłocien mi tam nie gra , powinien byc jakis cien na skale pod tymi kepami trawy. Na konarze swiatla nie ma :( Mogłeś ładniejsze niebo znaleźć i ładniej horyzont zrobić , co nie zmienia faktu, że fajna pracka jest ta
hcpiter Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Ogolnie super tylko liscie na drzewie i ta skarpa taka jakas sztuczna :)
golum Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 trawa na pierwszym planie miażdży! ale brak tu drugiego planu :p czyli niema przestrzeni...no i jeszcze wszystko wyglada dosyć realnie poza tym konarkiem...to wygląda jak grupsze krecha powyginana i tyle..jakies smui czy światełko na to rzuć i będzie świetnie...pozdrawiam!
miwt Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 wszytko bardzo fajnie wyszlo...drzewko super...wycwiczyles sie w tej malowaniu natury:D
Drakula Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 No ni edo konca, bo trawa tez teksturowana jest :P
Rekomendowane odpowiedzi