Cpt.Obvious Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 Witam!To już jeden z ostatnich update\'ów, poprawki na polecenie obserwatorów niezależnych:)Zakładam zatem, iż praca została zakończona.Wciąż pozostaję otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie i czekam na ostateczne rozstrzygnięcie.No i zamieszczam krótki opis pracy w nieprofesjonalnym tłumaczeniu, mam jednak nadzieje, iż niewielu błędów się dopatrzycie[mruga] Apocalypse : Humanity decay. Apocalypse of human nature is the subject of my artwork.World, where human is nothing more than another tool of work, doesn\'t exist in ethical frames.The choice of Afrika as a main motive of artwork is accuratly depends on well known truth, that Black Land is an example of humanity entrophy, where Infernal machine of destruction is led not by society of Negro, but by a round table of magnates , for whom the money is a God. Artowrk made in Photoshop 7.0.1, with avalible tools and filters, without any kind of photography included.I ladlead idea from National Geographic pictures gallery. Niżej zamieszczam link na większą rozdzielczość: Kliknij tutaj:) Na koniec pozdrownienia z Gdyni:) i, co już wcześniej zostało powiedziane, niech wygra najlepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 O! Wieksza rozdzielczosc to jest to! Jest na czym oko zawiesić.. Z 10 minut się już gapię. Niesamowita praca! No cóż ja mogę więcej powiedzieć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 Ja bym jeszcze to niebo poprawił reszta jest spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 zdecyowanie intersująca praca, przechodzi do etapu oceny przez jury. gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Sierpień 2003 Share Napisano 28 Sierpień 2003 Moje gratulacje! Statuetka AWARD \"Bitwy2D\" jest Twoja. Praca ma w sobie niewiarygodny klimat. Piękna robota - te kolory, sama wizja apokalipsy - cudowne! !! Naprawdę miło nam ,że w konkursie \"Bitwy2D\" ujrzeliśmy prace na takim poziomie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nerid Napisano 23 Wrzesień 2003 Share Napisano 23 Wrzesień 2003 hej! jestem tu nowa. Widze jakis konurs i statuetke, a gdzie samo dzielo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Wrzesień 2003 Share Napisano 23 Wrzesień 2003 Witamy na forum :) Hmm.. prace faktycznie się nie wczytują. Tu znajdziesz podsumowanie pierwszej bitwy 2D: http://www.max3d.pl/bitwa/bitwa2d_01.php (prace otwierają sie po kliknieciu na obrazek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi