Napisano 13 Styczeń 200619 l Pierwszy post wiec witam wszystkich.Nie wiem czy dobrze zrozumialem ze ta bitwa dzisiaj sie zaczyna:?.Jak narazie nic wielkiego, maly wip z tego co dzis udalo mi sie zrobic, wzoruje sie na obrazie figurki z Warhammera(jak narazie 1382 poly): A tak mniej wiecej chcialbym zeby wygladal: http://www.hillcity-comics.com/role_play/gw/95-16a.jpg
Napisano 13 Styczeń 200619 l uh, bardzo fajnie i bardzo ambitny koncept :) Powdzenia witamy na forum :D
Napisano 13 Styczeń 200619 l elo warszawa ;) , model spox, bedzie ostro przy ocenianiu (3ci raz to pisze)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor Ardeni,empeck,ziomuś,kurt_hectic: super ze sie podoba:o . empeck: licze tris. Maly update,dodalem troche detali. Zostalo mi 40 poly na wykonczenie tego stworka(plus pewno zrezygnuje z czesci desek na katapulcie zeby dodac mu troche odstajacej siersci), dzisaj mam nadzieje ze uda mi sie dokonczyc potwora i zaczne meczyc texturki. Jak narazie 1957 tris:
Napisano 15 Styczeń 200619 l mógłbyś pokazać model bez tej przeźroczystości? :] Wydaje się być fajne, ale z tą przźroczystością machina jest dla mnie prawie zupełnie nieczytelna. pozdrawiam