Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Po pierwsze uwagi jak wyzej. Po drugie fatalna cukierkowa kolorystyka sceny, tory jak z epoki kamienia lupanego przy hiper nowoczesnym pociagu, zle skadrowany i nie do konca wlasciwie uzasdaniony futurystyczny efekt w postaci tych lini i okregow...

Z drugiej strony moglo byc znacznie gorzej :) a sporo da się jeszcze stosunkow prosto naprawic :)

Napisano

Eee tam... źle do tego podchodzicie - moim zdaniem to nie miało być super realistyczne, tylko raczej coś w stylu okładki na gre typu Railroad Tycoon 2006. I jako takie mi sie podoba. :)

Napisano

doceniam trud wlozony w projekt skoro juz nic lepszego nie jestes w stanie zrobic to trudno...na przyszlosc staraj sie dostosowac do rad podanych we wczesniejszych postach a bedzie napewno lepiej:)

Napisano

Myślałem że to jest oczywiste, że to nie ma być super realistyczne, tylko jako reklama/okładka :)

logiczne że jakby to miało być realistyczne to tory nie wisiałyby w chmurach.

Jakby co to mam 15 lat i robiłem w Blenderze :D

Napisano

na tym własnie polega tryb rozkazujacy . nie jest to grzeczne.

I zauważ prosze, ze wiekszość uwag jest w innym trybie, typu : proponowałbym, fajnie by było itp. a "popraw to" jest trybem nie za bardzo grzecznym (dziwie sie , że w ogole to trzeba pisać ).

pozdrawiam

Napisano

pozatym typ sie napracowal podejzewam troche czasu, i mysle ze nie bylo milo uslyszec "popraw to!" :(

A do autora: Nie lubie takich klimatow, dlatego nie bede ocenial.

Czekam na inne prace.

Pozdro, powodzenia młodzieńcze

Napisano

heh no pewnie mi tam taki tryb nie przeszkadza, ale jak powiedziałem że skończyłem i już nie mam ochoty dalej nad tym siedzieć i słyszę popraw to, to to już nic nie zmieni. To oznacza że własciwie całość trzeba zrobić od nowa...

Chyba że chodzi o jakiś detal np że koło ma zewnętrzną część za wąską :)

No ale nic, teraz robie skatepark może bardziej wam się spodoba :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności