Napisano 14 Styczeń 200619 l Hej. Zrobiłem taki oto pociąg TGV :) Czekam na komentarze :) A grafika 3d już troche się zajmuję, tzn jakieś 2 lata...
Napisano 14 Styczeń 200619 l model brzyki render tez :) model--> przod krzywy tam gdzie sa rowki i wszystko za bardzo plastkikowe render-->swiatlo materialy do wymiany....
Napisano 14 Styczeń 200619 l Z tym mesh smoothem dziwnie wygląda, a i popraw okna bo za bardzo przyokrąglone ;)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor wymodelowałem jak umiałem, okna okrągłe miały być, no a że render słaby no to nic nie poradzę :) zrobiłem jak potrafiłem.
Napisano 14 Styczeń 200619 l No właśnie, render i materiały inne wiele by tu pomogły no i troche za okrągłe jest, więcej chamferów i będzie lepiej
Napisano 14 Styczeń 200619 l Po pierwsze uwagi jak wyzej. Po drugie fatalna cukierkowa kolorystyka sceny, tory jak z epoki kamienia lupanego przy hiper nowoczesnym pociagu, zle skadrowany i nie do konca wlasciwie uzasdaniony futurystyczny efekt w postaci tych lini i okregow... Z drugiej strony moglo byc znacznie gorzej :) a sporo da się jeszcze stosunkow prosto naprawic :)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Knysha napisał: Slabo - popraw to co napisal nielot... a co to za tryb rozkazujący ?
Napisano 14 Styczeń 200619 l Eee tam... źle do tego podchodzicie - moim zdaniem to nie miało być super realistyczne, tylko raczej coś w stylu okładki na gre typu Railroad Tycoon 2006. I jako takie mi sie podoba. :)
Napisano 15 Styczeń 200619 l doceniam trud wlozony w projekt skoro juz nic lepszego nie jestes w stanie zrobic to trudno...na przyszlosc staraj sie dostosowac do rad podanych we wczesniejszych postach a bedzie napewno lepiej:)
Napisano 15 Styczeń 200619 l Autor Myślałem że to jest oczywiste, że to nie ma być super realistyczne, tylko jako reklama/okładka :) logiczne że jakby to miało być realistyczne to tory nie wisiałyby w chmurach. Jakby co to mam 15 lat i robiłem w Blenderze :D
Napisano 15 Styczeń 200619 l no to jeszcze wszystko przed tobą:P A jako okładka, czy reklama to hym... popracuj
Napisano 15 Styczeń 200619 l kannu napisał: a co to za tryb rozkazujący ? Lol. Jaki tryb rozkazujacy oO?! Wyrazilem swoje zdanie, lolololol ;/
Napisano 15 Styczeń 200619 l na tym własnie polega tryb rozkazujacy . nie jest to grzeczne. I zauważ prosze, ze wiekszość uwag jest w innym trybie, typu : proponowałbym, fajnie by było itp. a "popraw to" jest trybem nie za bardzo grzecznym (dziwie sie , że w ogole to trzeba pisać ). pozdrawiam
Napisano 19 Styczeń 200619 l pozatym typ sie napracowal podejzewam troche czasu, i mysle ze nie bylo milo uslyszec "popraw to!" :( A do autora: Nie lubie takich klimatow, dlatego nie bede ocenial. Czekam na inne prace. Pozdro, powodzenia młodzieńcze
Napisano 19 Styczeń 200619 l deshu jak nie bedziesz ocenial to po co piszesz?? kannu i inni przesadzacie troche ja tez w tym nie widze zadnego trybu rozkazujacego ;)
Napisano 20 Styczeń 200619 l Autor heh no pewnie mi tam taki tryb nie przeszkadza, ale jak powiedziałem że skończyłem i już nie mam ochoty dalej nad tym siedzieć i słyszę popraw to, to to już nic nie zmieni. To oznacza że własciwie całość trzeba zrobić od nowa... Chyba że chodzi o jakiś detal np że koło ma zewnętrzną część za wąską :) No ale nic, teraz robie skatepark może bardziej wam się spodoba :)