lukasz21212121 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Hej. Zrobiłem taki oto pociąg TGV :) Czekam na komentarze :) A grafika 3d już troche się zajmuję, tzn jakieś 2 lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 model brzyki render tez :) model--> przod krzywy tam gdzie sa rowki i wszystko za bardzo plastkikowe render-->swiatlo materialy do wymiany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Slabo - popraw to co napisal nielot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 dadałbyś parę chamferów tu i ówdzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Z tym mesh smoothem dziwnie wygląda, a i popraw okna bo za bardzo przyokrąglone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 jak na 2 lata to kiepsko ...błędy juz napisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz21212121 Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 wymodelowałem jak umiałem, okna okrągłe miały być, no a że render słaby no to nic nie poradzę :) zrobiłem jak potrafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 No właśnie, render i materiały inne wiele by tu pomogły no i troche za okrągłe jest, więcej chamferów i będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Po pierwsze uwagi jak wyzej. Po drugie fatalna cukierkowa kolorystyka sceny, tory jak z epoki kamienia lupanego przy hiper nowoczesnym pociagu, zle skadrowany i nie do konca wlasciwie uzasdaniony futurystyczny efekt w postaci tych lini i okregow... Z drugiej strony moglo byc znacznie gorzej :) a sporo da się jeszcze stosunkow prosto naprawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Slabo - popraw to co napisal nielot... a co to za tryb rozkazujący ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MassTA Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Eee tam... źle do tego podchodzicie - moim zdaniem to nie miało być super realistyczne, tylko raczej coś w stylu okładki na gre typu Railroad Tycoon 2006. I jako takie mi sie podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 doceniam trud wlozony w projekt skoro juz nic lepszego nie jestes w stanie zrobic to trudno...na przyszlosc staraj sie dostosowac do rad podanych we wczesniejszych postach a bedzie napewno lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz21212121 Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2006 Myślałem że to jest oczywiste, że to nie ma być super realistyczne, tylko jako reklama/okładka :) logiczne że jakby to miało być realistyczne to tory nie wisiałyby w chmurach. Jakby co to mam 15 lat i robiłem w Blenderze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 no to jeszcze wszystko przed tobą:P A jako okładka, czy reklama to hym... popracuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 a co to za tryb rozkazujący ? Lol. Jaki tryb rozkazujacy oO?! Wyrazilem swoje zdanie, lolololol ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 na tym własnie polega tryb rozkazujacy . nie jest to grzeczne. I zauważ prosze, ze wiekszość uwag jest w innym trybie, typu : proponowałbym, fajnie by było itp. a "popraw to" jest trybem nie za bardzo grzecznym (dziwie sie , że w ogole to trzeba pisać ). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 pozatym typ sie napracowal podejzewam troche czasu, i mysle ze nie bylo milo uslyszec "popraw to!" :( A do autora: Nie lubie takich klimatow, dlatego nie bede ocenial. Czekam na inne prace. Pozdro, powodzenia młodzieńcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 deshu jak nie bedziesz ocenial to po co piszesz?? kannu i inni przesadzacie troche ja tez w tym nie widze zadnego trybu rozkazujacego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz21212121 Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2006 heh no pewnie mi tam taki tryb nie przeszkadza, ale jak powiedziałem że skończyłem i już nie mam ochoty dalej nad tym siedzieć i słyszę popraw to, to to już nic nie zmieni. To oznacza że własciwie całość trzeba zrobić od nowa... Chyba że chodzi o jakiś detal np że koło ma zewnętrzną część za wąską :) No ale nic, teraz robie skatepark może bardziej wam się spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi