piksar Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Witam, jestem tu nowy ale zaryzykuje co o tym sądzicie : wyglada jak profesjonalna bimbrownia ciezkie dziecinstwo - powazne tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 no nawet fajna pracka materiały niektóre do poprawy np. podłoga, ale przynajmniej postarałeś się o szczegóły w modelach witam na Forum :) P.S. jaki render?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 średnio , materiały psują pracę. a render to mental? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 materiały... szczególnie tego wycieku i tego czegoś w lewym dolnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 render vray z materialami mam problemy to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Fakt faktem, że shadery tych wszystkich beczek i rurek trochę zbyt błyszczące. Vray powiadasz... Mi się wydaje, czy zapomniałeś włączyć GI? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huan Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Fajna pracka, niezle modeliki, textury to twoja nie najlepsza strona ale nie przejmuj sie, ja rowniez sie tego dopiero ucze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 a render to mental? zawsze jak pokażą coś niedopracowanego to ktoś zadaje takie pytanie xD co do pracy: bojler ciepłowniczy raczej nie w taki sposób odbija otoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 no to bojlery to zes wymyslil xD Moze kamere jakos inaczej ustaw, bo teraz oko od razu sie skupia na rzedzie identycznych 'bojlero' czy cokolwiek to jest.... moze zblizenie na jeden bojler w tle cala reszta i taki mily dof? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi