Napisano 14 Stycze艅 200619 l Witam, jestem tu nowy ale zaryzykuje co o tym s膮dzicie : wyglada jak profesjonalna bimbrownia 聽 聽 聽 聽 聽 聽 ciezkie dziecinstwo - powazne tematy
Napisano 14 Stycze艅 200619 l no nawet fajna pracka materia艂y niekt贸re do poprawy np. pod艂oga, ale przynajmniej postara艂e艣 si臋 o szczeg贸艂y w modelach witam na Forum :) 聽 P.S. jaki render??
Napisano 14 Stycze艅 200619 l materia艂y... szczeg贸lnie tego wycieku i tego czego艣 w lewym dolnym rogu.
Napisano 15 Stycze艅 200619 l Fakt faktem, 偶e shadery tych wszystkich beczek i rurek troch臋 zbyt b艂yszcz膮ce. 聽 Vray powiadasz... Mi si臋 wydaje, czy zapomnia艂e艣 w艂膮czy膰 GI? :)
Napisano 23 Stycze艅 200619 l Fajna pracka, niezle modeliki, textury to twoja nie najlepsza strona ale nie przejmuj sie, ja rowniez sie tego dopiero ucze :)
Napisano 23 Stycze艅 200619 l a render to mental? zawsze jak poka偶膮 co艣 niedopracowanego to kto艣 zadaje takie pytanie xD 聽 co do pracy: bojler ciep艂owniczy raczej nie w taki spos贸b odbija otoczenie.
Napisano 23 Stycze艅 200619 l no to bojlery to zes wymyslil xD Moze kamere jakos inaczej ustaw, bo teraz oko od razu sie skupia na rzedzie identycznych 'bojlero' czy cokolwiek to jest.... moze zblizenie na jeden bojler w tle cala reszta i taki mily dof?