Napisano 14 Styczeń 200619 l Witam, jestem tu nowy ale zaryzykuje co o tym sądzicie : wyglada jak profesjonalna bimbrownia ciezkie dziecinstwo - powazne tematy
Napisano 14 Styczeń 200619 l no nawet fajna pracka materiały niektóre do poprawy np. podłoga, ale przynajmniej postarałeś się o szczegóły w modelach witam na Forum :) P.S. jaki render??
Napisano 14 Styczeń 200619 l materiały... szczególnie tego wycieku i tego czegoś w lewym dolnym rogu.
Napisano 15 Styczeń 200619 l Fakt faktem, że shadery tych wszystkich beczek i rurek trochę zbyt błyszczące. Vray powiadasz... Mi się wydaje, czy zapomniałeś włączyć GI? :)
Napisano 23 Styczeń 200619 l Fajna pracka, niezle modeliki, textury to twoja nie najlepsza strona ale nie przejmuj sie, ja rowniez sie tego dopiero ucze :)
Napisano 23 Styczeń 200619 l a render to mental? zawsze jak pokażą coś niedopracowanego to ktoś zadaje takie pytanie xD co do pracy: bojler ciepłowniczy raczej nie w taki sposób odbija otoczenie.
Napisano 23 Styczeń 200619 l no to bojlery to zes wymyslil xD Moze kamere jakos inaczej ustaw, bo teraz oko od razu sie skupia na rzedzie identycznych 'bojlero' czy cokolwiek to jest.... moze zblizenie na jeden bojler w tle cala reszta i taki mily dof?