leander Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Praca jak żywa. Niesamowita. Do końca nie wiem skąd, ale oczami wyobraźni zobaczyłem jeszcze ogromnego wieloryba, który wynurza się z wody i patrzy w naszym kierunku pełnymi smutku oczami. Może by dodać? Nie..? No to niech zostanie tak jak jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 tego vhyba nie musze pisać, ale tak dla formalnosci. twoja praca przechodzi do oceny przez jury. gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 27 Sierpień 2003 Share Napisano 27 Sierpień 2003 mime jest piekny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 27 Sierpień 2003 Share Napisano 27 Sierpień 2003 w porownaniu do prac z 98r widac ZAAJEBISTY postep... zazdroszcze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 28 Sierpień 2003 Share Napisano 28 Sierpień 2003 W imieniu Mime i calego Teamu Evermotion - chcielibysmy podziekowac za wszystkoe dobre i zle slowa (poprostu za kazde slowa :) ), zyczyc udanych prac i niezawieszajacych sie komputerow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Sierpień 2003 Share Napisano 28 Sierpień 2003 Co tu duzo mówic...po prostu GRATULACJE !![piwo] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Sierpień 2003 Share Napisano 28 Sierpień 2003 duzo to niemoge napisać. moge tylko gratulowac i liczyc na udzial w kolejnej edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Sierpień 2003 Share Napisano 28 Sierpień 2003 Moje GRATULACJE!! Naprawdę pokazałeś co potrafisz. Pierwsze miejsce w pierwszej bitwie 2D. Praca na wszystkich w jury wywarła duże wrażenie. Należą się podwójne gratulacje ponieważ nagroda publiczności również jest Twoja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi