Grudzien Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 W mojej pracy umieszcze siebie samego na pierwszym planie a za mną bedzię anioł (niewiem czy zwykły anioł czy może jakiś "Upadły" - pożyjemy zobaczymy :P ), który bedzie do mnie mierzyl z pistoletu (w celu zabicia mnie :]). Ja z aniołem bedziemy w piekle... Pewny na 100% tej koncepcji nie jestem:P ... żeby nie było to wszystkim powodzenia życze... Coż koncepcja sie troche zmieniła... a mianowicie zamierzam umieścić piękną piekielną, ktora bedzie piękną kusicielką grzechów :P... będzie ona na tle zniszczonego miasta a'la piekło :]. Niebo bedzie krwiste i pełne błyskawic, może pare meteorów jeszcze, czy cos :D ____________________________________________________________________________________________________ Prace już skończyłem i gotową można obejżeć tutaj... http://student.zsl.gda.pl/~dgrudzinski/Na%20konkurs/Chicago-hell%203.jpg Wymiary obrazu to ok. 2000x1400 piX :P
emenemsbis Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 kot tu bedzie piekny a kto bestia??:> i jaka technika? fotomontaz?
Chalek Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 koncepcja nawet fajna, ale napisz cos wiecej. Jak to bedziesz robil?
Grudzien Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 no taa .. :P technika to głównie fotomontaż ... i wiadomo anioły zawsze są piękne, to ja bede bestią (tylko, że po fotomontażu oczywiście)
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Grudzien ->witam w bitwie powodzenia!
Grudzien Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 oto wlasnie ja.. niedokonczony jeszcze oczywiście :P
emenemsbis Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 przystojniacha z ciebie:D mam nadzieje ze po skonczeniu bedziesz bardziej widoczny:]bo jak na razie to praktycznie tylko ciemna plama:]
Leru Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Grudzien -> witam w Bitwie i powodzenia życzę :)
Grudzien Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 Oto Zdjęcie, które zamierzam przemienić w piekło :] ... moja praca oczywiście nie będzie, aż tak płaska, ale ostatecznie będzie panoramicznych wymiarów. Mam nadzieje, że efekt końcowy piekła bedzie się wam podobać jak i sama praca. Niestety osatnio praca idzie mi dosyć ciężko, ponieważ mam dużo roboty i nie starcza mi zbyt czasu na konkursiK :/
Chalek Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 masz jakies wieksze to zjecie? Duzo pracy przed Toba, powodzenia.
Grudzien Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 Po wtopieniu tego w panorame i po kilku efektach wychodzi cÓś takiego :P Mysle ze narazie nie wyglada zle :P ale i tak musze jeszcze nad tym popracowac by wygladalo to godnie piekla :twisted: aha i z gory dzieki za komenty, ktore beda krytyczno-pomocnicze :]
Chalek Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 różowe piekło? Jakoś nie bardzo mi się podoba. Żółto-zielone chmury? Też nie za bardzo...
Grudzien Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 hehe co prawda nie ma tu zolto-zielonych chmur, ale chyba zeczywiscie bede musial jeszcze cosik zmienic... powiem ze miasto bedzie wygladac jakby plonelo... jezeli sie uda :/ a i tak przy okazji to ten aniol to moze z mieczem :]
Grudzien Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 to moze takie pieklo (chodzi mi oczywiscie tylko o niebo bo miasto jeszcze bedzie plonac ale pozniej :P)
Grudzien Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 troche mnie martwi to ze nikt nie komentuje:/ coz to jest wersja z piorunami ... moze teraz troche lepiej :P (nadal nie zwracajcie uwage na same miasto, gdyz jeszcze go nie zmienilem-wszystko w swoim czasie)
shi Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 no same te pioruny spox ale moze sprobuj jakos te postaci chociaz prowizorycznie nalozyc zebysmy mieli jakas swiadomosc calosci
Grudzien Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 taa.... i tutaj mam duzy problem poniewaz ciezko bedzie nalozyc postaci tak by dobrze wspolgraly z miastem... musze jeszcze powaznie nad tym pomyslec :/
Grudzien Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 duzo o tym myslalem i doszlem do wniosku ze musze troche zmienic koncepcik... mianowicie mnie nie bedzie, anilola tez nie, ale bedzie demon-kobieta, w okolo ktorej maja latac rozne poddemony. Kobieta bedzie jakby wladca piekla i bedzie przepiekna :P
Grudzien Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 oto moja kolejna aktualizacja... narazie jeszcze bez upiornej i demonow, ale w koncu zaczolem palic miasto jeszcze musze je troche zrojnowac, ale mysle ze efekt koncowy bedzie lady :) ... a przynajmniej mam taka nadzieje :P
eco Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 ...gdzie sie pali to miasto? bo ja nie widze :) -fajnie by bylo jakbys wstepnie pokazal jak ma wygladac ta scenka bo tego tej na razie nei widze - jest miasto i jest laska z nieba ( z tych chmurek) ktora jest zla ale ladna ...ale jak gdzie w ktora strone?
wooka Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 A moze jakas wyrwy zrob w tym miescie, jak to piekle bywa. A w nich zarzaca sie lawa :) pozdro
Grudzien Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 miasto jeszcze nie plonie narazie dodalem taki czerwonawy kolor teraz aktualnie niszcze budynki dopiero pozniej zajme sie upiorna and company... postaram sie jeszcze dzis umiescic ogolny zarys jak to bedzie mniej wiecej wygladac :]
Grudzien Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 oto jak bedzie wygladac mniej wiecej paca... :P - taa piekna nie bedzie przypominac az tak aniola jak to tutaj ale raczej piekielna - w tle beda sie moze szarpac jakies istoty takie jak te w prawym gornym rogu - te smieszne minki to moze beda jakies demony... moze latajace czachy czy cos
Death Metal Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Ciekawy pomysł. Bardzo mnie zastanawia jak wstawisz te buźki, coś w tym stylu jak na okładce płytki IM (http://jaquetteworld.chez-alice.fr/images/cd_audio/iron_maiden_-_brave_new_world-front.jpg). Pozdro i czekam na update.
Grudzien Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 http://jaquetteworld.chez-alice.fr/images/cd_audio/iron_maiden_-_brave_new_world-front.jpg chyba o to ci chodzi ... hehe ciekawe ale jakby troche inaczej to widze
Grudzien Napisano 3 Luty 2006 Autor Napisano 3 Luty 2006 oki zaczolem robic juz upiorna... jak narazie nago i bez glowy ale tym sie jeszcze zajme pozniej to cosik szare to beda jej skrzydla... narazie ich nie oceniajcie bo dziwnie wygladaja
Grudzien Napisano 3 Luty 2006 Autor Napisano 3 Luty 2006 i dorazu kolejny updeJcik :] juz z kolorami, ktore i tak wymagaja wielu poprawek... niestety pierwszy raz maluje jakas osobe, jezeli nie w ogole cokolwiek co sie rusza :P ciekawe jest to ze do pomalowania tego czegos uzylem jedynie 2 kolorow :]
Brolias Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 o ile sam fotomontaż zdjęć jest niezły o tyle pomalowanie tej kobiety to chyba nie to , dziwne cienie ,a do tego widac ze to wszystko jest przypalone (burn)
Grudzien Napisano 3 Luty 2006 Autor Napisano 3 Luty 2006 coz jeszcze nie skonczylem, szczegolnie z dolem :P pobrawie to moze nie bedzie wygladac na taka burned.. zreszta musza byc takie cienie bo w koncu tlo na ktorym bedzie (latac) nie jest takie jasne zreszta to "diablica" i troche burn i flame sie moze przydac :P
Grudzien Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 nie bylo mnie tu kilka dni wiec czas na UpdeJCiki.. oto jak posuwaly sie prace na przod.. najpierw bylo tak nastepnie bylo juz tak ... :P aktualnie teraz jest tak...
maronski Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 pomysł niezły. ale albo masz słabe programy albo ich nie wykorzystujesz. Powodzenia.
Brolias Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 hmm tej pani czasem za bardzo biust nie wisi? a do tego textura rdzy na skrzydlach w mojej opini nie jest zbyt ladna i trafiona
Grudzien Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 jestem chory wiec teraz praktycznie w ogole nie siedze na kompie i nie kompilowalem przy mojej pracy :/ dzis wyjatkowo usiadlem ale nie zrobilem za wiele :/... dzisiejszy upd..
Grudzien Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 jeszcze wiele trzeba zrobic... tylko nie piszcie ze trzeba zaczynac od nowa :P
maronski Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 za mało widać żeby oceniać i czeka Cię jeszcze długa droga. Powodzenia na przyszłość.
rowr Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 no ja tez powodzenia zycze heh twarz tej lski wyglada jak jednej z wampizyc z Vampire maskquerade czy jakos tak ....
muody Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 nie moge zrozumiec, czemu tak malo pracy wlozyles w skrzydla... tekstura blachy + gradient Radial
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 skrzydlami sie jeszcze nie zajolem.... tylko narazie takia improwizorke walnolem zeby to jakos wygladalo, nie zajolem sie jeszcze nimi bo uwazlem ze lepiej bedzie jak najpierw zajme sie pania "piekna" wiec jak sie wszystkim dobrze zajme to sie wezma za skrzydla ale niestety przedemna jeszcze duzo pracy a ja ostatnio malo siedze przy kompie, nie mowiac juz o mojej pracy... wina choroby :/
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 musze troche zaleglosci nadrobic wiec umieszczam materialami ktorymi sie posluzylem, gdy robilem piekna :P oto one: miecz plomien i teksture do skrzydel, ktore uzylem tymczasowo
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 i jeszcze kolejny updejcik :].... teraz sie w koncu chyba zajme tymi skrzydlami i bedzie mialo to jakies rece i nogi
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 tym razem troche wieksze wrzucilem zdjecie, ale niewiem czy to taki dobry pomysl bo widac wiecej niedociagniec :P
Grudzien Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 heh.. wziolem sie za skrzydla i jak narazie to wyglada mniej wiecej teraz tak: jako teksture uzylem tej samej tekstury co poprzednio ale tym razem wyglada to pardziej na skale-spopielona, a nie jak rdza
Grudzien Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 a oto efekt ostateczny (chyba...:P) babki ze skrzydlami teraz zajme sie jeszcze miastem bo je zaniedbalem i przestalem nadnim by muc zrobic tytulowa "piekielna", ale jeszcze duzo pracy a niestety tak malo czasu :/ bo poza miastem zostaly mi jeszcze latajace demony i jakies walczace ze soba stwory, ale nie wiem czy zdaze....
lolipop Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 ogien fajny...twarz tez.skrzydla najslabsze.dalbys im jakis szkielet bo narazie wygladaja jak szmata.nie widac zeby sie na czyms trzymaly. polacz ramie z tulowiem. pozdro.
Grudzien Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 no tak ... tego ramienia to nawet nie zauwazylem ale juz poprawilem i dodalem skromny szkielet. i dla przypomnienia wyglad miasta:
Grudzien Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 razem to wyglada tak... http://student.zsl.gda.pl/~dgrudzinski/Na%20konkurs/upd12.jpg oczywiscie narazie ja tylko wkleilem i jeszcze musze ja wtopic w otoczenie ale to niebawem P.S dodalem link bo obraz jest nieco wiekszy a i tak duzo na tej stronie grafiki wiecjest on po to zeby odciazyc troche otwieranie strony
muody Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 nie moge uwagi w zadnym punkcie skupic ;| tylko taka mala uwaga
Rekomendowane odpowiedzi